Ingezonden persbericht

Spectaculaire veiling op uitverkocht Ger Vos in concert benefiet gala

Christijan Albers Porche 911 (996) GT3 Club Sport, appartementen in Marbella, luxueus jacht en unieke schilderijen in de aanbieding voor de CliniClowns

NIEUWEGEIN, 20051205 -- Nieuwegein, 4 december 2005. Het uitverkochte Ger Vos in Concert Benefiet gala op 14 december in het congresgebouw van de Rotterdamse Kuip beloofd een spannend avondje te worden. Als alle veilingstukken verkocht worden kan Stichting CliniClowns Nederland een vette cheque tegemoet zien. Verleden jaar bracht het gala ¤65.000,00 op. Directeur, Diederik Westerhuis, van het gerenommeerde Amerikaanse veilinghuis Sotheby's, zal op woensdag 14 december hoogstpersoonlijk de veilinghamer ter hand nemen om de hoogste prijs te bedingen voor de topstukken die deze avond geveild worden. De gasten van de avond komen uit de top van het zakenleven, de sport- en entertainmentwereld.


SPECTACULAIRE VEILINGSTUKKEN
Zo staan er op deze avond heuse collectors items op de veilingagenda waaronder een Porsch 911 (996) GT3 Club Sport met een originele supercup uitlaat, twee luxe appartementen in Marbella en een Fairline Squadron 58; een super de luxe jacht waar veel mensen alleen maar van kunnen dromen. De nieuwwaarde van het jacht was eind oktober 2004 ruim 3 miljoen gulden. De 911 GT3 Club Sport is onmiskenbaar een Porsche. De te veilen auto werd door Christijan Albers bereden tijdens de eerste editie van Monaco aan de Maas. Deze auto is het parade paardje van Porsche: zó wordt race-ervaring omgezet in een sportwagen die geschikt is voor het wegverkeer. De prijs waarvoor deze objecten van eigenaar kunnen wisselen varieert tussen de ¤100.000,00 en ¤1.200.000,00. Ze worden voor een vriendenprijs aangeboden door de huidige bezitters. Ook worden originele werken geveild van kunstenaressen en kunstenaars als Karel Appel, Nico Vrielink, Herman Brood, Jeane Vrielink-Seah, Pilar Montes en Judith Wiersema. Judith is de vrouw van ex minister van Economische Zaken en ex-platenbaas Herman Heinsbroek. Voor de sportliefhebbers worden er Clinics geveild van tennisster Raemond Sluiter, ex top Feyenoord speler en international Regie Blinker en een VIP training voor jonge voetballertjes verzorgd door Feyenoord trainer Erwin Koeman. Voor de vrouwen zijn er diverse sieraden beschikbaar gesteld door Coster Diamonds, Queenz en Ewa Opoka. Gassan Diamonds stelt een uniek herenhorloge beschikbaar.


GER VOS IN CONCERT BENEFIET GALA
Het Ger Vos in Concert Benefiet Gala wordt achtereenvolgens voor het tweede jaar georganiseerd in de Rotterdamse Kuip door Appel Business Support, Ger Vos Music Productions en Rijnmond Business. Dit jaar heeft ook voetbalmakelaar Ger Lagendijk zijn hulp toegezegd met de verkoop van tafels binnen zijn unieke netwerk.
Het gala vindt plaats op woensdag 14 december in het congrescentrum van de Rotterdamse Kuip dat speciaal voor deze gelegenheid wordt omgetoverd in een romantische (kerst) sfeer met prachtige gedekte tafels. Ook dit jaar zijn de gasten een mix tussen de top van het zaken leven en celebraties uit de entertainment business en de sportwereld. Evenals vorig jaar zal de opbrengst van het gala en de veiling ten goede komen aan Stichting CliniClowns Nederland. De directie zelf zal ook aanwezig zijn. Als gast van zanger entertainer Ger Vos zal Ernst Daniël Smid een zeer speciaal en bijzonder optreden geven. Ook staan er enkele duets met Ger in het programma. . Bekende restaurateurs , TV kok Ad Janssen (Het kasteel van Rhoon), Aad van der Stel (Old Dutch) en Lucas Hoefakker (chefkok De Kuip) zullen weer zorgen dat de inwendige mens niet vergeten wordt.. Een zeer bijzondere veiling en een spetterende after party zullen de avond completeren.




Appel Business Support / TMoC