Gemeente Almelo

Radencommissie Netwerkstad Twente vergadert 14 december in Almelo

Netwerkstad_logo.jpg
Op woensdag 14 december vergadert de Netwerkstad Twente radencommissie in de raadszaal van het Stadhuis van Almelo, Stadhuisplein 1. De vergadering begint om 19.30 uur. Op de agenda staan onder andere: de evaluatie Netwerkstad Twente, toekomstvisie Regio Twente en de ruimtelijke ontwikkelingsagenda. Lees verder voor de volledige agenda en informatie om het Stadhuis te bereiken.

Netwerkstad Twente Radencommissie
De Netwerkstad Twente Radencommissie is samengesteld uit de raadsleden van de gemeenten die deelnemen aan het stedelijk samenwerkingsverband Netwerkstad Twente, namelijk Almelo, Enschede, Hengelo en Borne. De radencommissie adviseert de vier gemeenteraden over het gezamenlijke beleid in Netwerkstad Twente.

Spreekrecht
In deze vergadering is spreekrecht mogelijk over de agendapunten. U kunt zich hiervoor voor het begin van de vergadering aanmelden bij de voorzitter of de secretaris van de radencommissie.

Bereikbaarheid
Het stadhuis van Almelo ligt op circa 5 minuten loopafstand van het NS station. De looproute is met wegwijzers aangegeven. Om het stadhuis per auto te bereiken volgt u de borden centrum en vervolgens centrum west . Op woensdagavond is het parkeren vrij en zijn de parkeergarages gesloten. U kunt gebruik maken van de parkeerplaatsen rondom het stadhuis en de parkeerplaats Boddenstraat (achterzijde stadhuis, voorzijde politiebureau).

Download via de onderstaande link de volledige agenda.
* agenda Netwerkstad Twente Radencommissie 14dec05.doc