ANBO

ATTENTIE: ANBO Special over zorgpolis in 2006!

14-12-2005

Alle 160.000 leden hebben rond 12 december per post een speciale krant ontvangen met informatie over de nieuwe zorgverzekeringen en het inkoopcollectief van onze bond in samenwerking met VVZ (Verbond van Verzekerden). Alle gewesten en afdelingen hebben vervolgens 50 exemplaren extra ontvangen voor ledenwerving. VVZ is op dit moment in volle onderhandeling met de zorgverzekeraars. Pas in de loop van januari zullen de poliskortingen bekend zijn, die VVZ heeft kunnen bedingen bij de verschillende verzekeraars. Tot die tijd kan het dus voorkomen dat verzekeraars niet thuis geven, wanneer je meldt dat je bij VVZ bent aangesloten.

Ons advies: Ga niet direct in op het aanbod van uw huidige zorgverzekeraar. Meld u nu aan bij VVZ. Maar wacht met melding van deelname aan dit inkoopcollectief bij uw (nieuwe) verzekeraar tot eind januari, want dan zijn de bedongen kortingen zeker bekend.

Eind januari: Tweede special!

Eind januari verschijnt er een tweede ANBO Special over het kortingsaanbod van VVZ. Deze uitgave zit in het februarinummer van Vizier. Daarin zal onder andere een overzicht staan van de kortingen die verschillende verzekeraars bieden aan personen die aangesloten zijn bij het inkoopcollectief van VVZ. De productie van deze uitgave moet al 6 januari afgerond zijn, dus er bestaat de kans dat er niet een compleet overzicht gegeven kan worden. Op www.zorgpolis2006.nl en via de ANBO-Servicelijn Zorgstelsel 2006, telefoon 030-233 00 66, kunt u dan meer informatie halen over de bedongen kortingen.