Gemeente Oss


14/12/2005 - Bedrijvigheid op Vorstengrafdonk

Afgelopen jaren zijn er in drie fasen 10 kilometer rioolbuis 33.000 m2 asfalt 19.600 ton puinverharding aangebracht. De bouwpercelen liggen klaar voor verkoop. Aankomende weken is er weer volop bedrijvigheid op dit uitgestrekte terrein. Woensdag 7 december zijn onze eigen hoveniers van Oss-Zuid begonnen met het aanbrengen van 5587 bomen. Een heel karwei maar dankbaar werk. Het bedrijventerrein krijgt hierdoor de uitstraling die we graag willen.

null

Tussen het planten van de bomen door rijdt ook nog een asfaltset. Een heel circus van vrachtauto's, walsen en spreidmachines die het gehele wegdek gaan voorzien van een volgende asfaltlaag. Voor mei 2006 zal het geheel er pico bello bij liggen.

null

Ook zijn er natuurlijk volop bouwactiviteiten. Zo wordt er nu bedrijfspand gebouwd van 26.000m2 bestaande uit heel veel stalen. Voor wie het vroeger leuk vond om met Mecano te spelen is deze bouw een lust voor het oog.

Wie denkt dat Oss niet aan de weg timmert heeft het mis. Breng eens een bezoekje aan het bedrijventerrein, vanaf het Vorstengrafmonument heb je een prachtig overzicht over het gehele gebied.