Gemeente Boekel


Verdeling bouwgrond Voskuilen in Venhorst

In het bestemmingsplan Venhorst, zoals dat door de gemeenteraad in zijn vergadering van 13 oktober j.l. is vastgesteld, is een bouwmogelijkheid voor 8 woningen opgenomen in de wijk Voskuilen in Venhorst. Dit bestemmingsplan is ter goedkeuring toegezonden aan gedeputeerde Staten. De bestemmingsplanprocedure is dus nog niet afgerond. Om toch al duidelijkheid te bieden over de toewijzing van deze kavels is besloten nu reeds te starten met de verdeling ervan.

Zoals reeds eerder is bekendgemaakt is het systeem van uitgifte gewijzigd. De ingeschrevenen voor bouwgrond/een koopwoning worden niet meer persoonlijk aangeschreven. Zij kunnen reageren op bekendmakingen als deze, wanneer zij daadwerkelijk interesse hebben. Uiteraard geldt hierbij, dat slechts gereageerd kan worden voor de categorie, waarvoor men ingeschreven staat.

Aantal kavels
Het gaat hierbij om 2 kavels voor een vrijstaande woning en 6 kavels voor een halfvrijstaande woning.

Wie komt in aanmerking
Voor de kavels voor een vrijstaande woning kan gereageerd worden door diegenen, die op de gemeentelijke lijst staan ingeschreven voor een vrijstaande woning. Voor de kavels voor een halfvrijstaande woning moet u ingeschreven zijn op de lijst voor halfvrijstaande woningen. De ingeschreven voor de kern Venhorst komen in eerste instantie in aanmerking voor deze kavels.

Verkaveling
De volgende kavels zijn beschikbaar:
Categorie Nummer oppervlakte
Vrijstaand 1 ± 502 m²
Vrijstaand 2 ± 502 m²
Halfvrijstaand 3 ± 270 m²
Halfvrijstaand 4 ± 247 m²
Halfvrijstaand 5 ± 247 m²
Halfvrijstaand 6 ± 247 m²
Halfvrijstaand 7 ± 286 m²
Halfvrijstaand 8 ± 351 m²

Grondprijs
Er worden drie prijzen gehanteerd, afhankelijk van de grootte van de kavel. Kavels tot 300 m² ¤ 179,00 per m² exclusief BTW
Kavels van 300-500 m² ¤ 193,00 per m² exclusief BTW Kavels groter dan 500 m² ¤ 218,00 per m² exclusief BTW

Informatie
Voor informatie over de bouwvoorschriften kunt u zich wenden tot de afdeling Bouwen en Wonen. Voor informatie over de procedure van toewijzing kunt u zich wenden tot mevrouw M. Leenders-van Schijndel of de heer A. van der Vleuten.

Aanmelding
Wanneer u staat ingeschreven voor bouwgrond voor vrijstaande of halfvrijstaande woningen (voor de kom Venhorst) en belangstelling heeft voor een van de aangeboden kavels, dan kunt u zich tot 5 januari aanstaande schriftelijk melden bij het college van burgemeester en wethouders van Boekel, Postbus 99, 5427 ZH Boekel onder vermelding van "inschrijving kavels Voskuilen".

Voorkeur
Het is mogelijk uw voorkeur kenbaar te maken voor één of meer kavels. Wanneer u echter niet in aanmerking komt voor een van de kavels van uw voorkeur, moeten wij ervan uitgaan, dat u voor de andere kavels geen belangstelling heeft.