Woensdag 14 december te zien bij Team West

Leiderdorp/Haaglanden 14-12-2005 - In het regionale opsporingsprogramma Team West van RTV West, woensdag 14 december 2005, aandacht voor een pintransactie met andermans pas in Waddinxveen, beroving van een man voor een postkantoor in Den Haag en de diefstal van een scooter.

Jongens pinnen met andermans pas Op woensdag 19 oktober rond 01.10 uur pinnen twee jongens drie keer bij de Rabobank aan de Kerkweg Oost in Waddinxveen. Er wordt een flink bedrag opgenomen. De pas die ze daarvoor gebruiken is niet van hen. Of ze de pas hebben gestolen of gevonden, is niet duidelijk.

De jongen die daadwerkelijk de transactie uitvoert, heeft zichzelf goed vermomd. Daardoor is hij niet te herkennen op de beelden van de bewakingscameras bij de pinautomaat. Als de jongens weglopen omhelzen ze elkaar vanwege het behaalde succes. Daarbij worden ze gefilmd door een andere camera van de bank.

(Her)Kent u deze jongens? Belt u dan met de recherche in Gouda via 0900-8844.

Onderwerpen Haaglanden

Politiekorps Haaglanden brengt de volgende twee onderwerpen:

Een man die net geld had gepind op de Leyweg in Den Haag werd beroofd door drie jongens. Een van de jongens drukte iets in zijn buik en zei tegen de man dat het een pistool was. De man werd zo gedwongen het gepinde geld af te geven. Daarna liepen de jongens weg in de richting van de Dalerveenstraat.

Twee jongens stelen een scooter vanuit een stalling van een school aan de Helenastraat in Den Haag. De diefstal is vastgelegd met bewakingscamera's waarvan de beelden in de uitzending te zien zijn.

Het regionale tv-programma Team West is iedere woensdag te zien op RTV West om 17.29, 19.30, 21.30 en 23.30 uur. De uitzending wordt iedere donderdag tot 15.00 uur herhaald.

Het programma duurt ongeveer acht minuten en bestaat uit opsporingsberichten en achtergrond items. Team West is een samenwerking tussen Politie Haaglanden, Politie Hollands Midden, het Openbaar Ministerie Den Haag en TV West. De zaken die u te zien krijgt, spelen zich af in de politieregios Hollands Midden en Haaglanden.