InBev

InBev Frankrijk lanceert een reorganisatieproject

InBev Frankrijk, een filiaal van de groep InBev (Euronext: INB) gespecialiseerd in de verkoop van bieren en de distributie van dranken via haar geïntegreerde distributienet CaféIn, organiseerde gisteren een bijzondere ondernemingsraad in Armentières en in de verschillende filialen van het distributienet. Het doel is de lancering van een reorganisatieproject dat zowel de distributie als de verkoop en de administratie betreft.

Het project voorziet de schrapping van 303 banen en de identificatie van 184 reclasseringsbanen en dit verspreid over heel InBev France SAS en de 24 CaféIn-filialen in Frankrijk.

Op deze eerste vergadering werden de economische redenen voor de reorganisatie aan de sociale partners meegedeeld, evenals de voorlopige kalender 2006 voor het overleg.

Op het einde van dit reorganisatieproject zal een definitieve beslissing worden genomen. Tegelijk zullen de uiteindelijke gevolgen van deze reorganisatie en de financiële impact worden meegedeeld.

Over InBev
InBev is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext: INB) met hoofdzetel in Leuven, België. Het bedrijf, waarvan de oorsprong teruggaat tot 1366, is vandaag de grootste brouwer ter wereld in volume. De strategie van InBev bestaat erin haar lokale platformen te versterken door belangrijke posities uit te bouwen in de belangrijkste biermarkten ter wereld. Dit wordt gerealiseerd door interne groei, maximale efficiëntie, gerichte overnames en door de consument op de eerste plaats te zetten. InBev heeft een portfolio van meer dan 200 merken, waaronder Stella Artois®, Brahma®, Beck's®, Skol® - het derde beste verkopende bier wereldwijd - Leffe®, Hoegaarden®, Staropramen® en Bass®. InBev stelt ongeveer 77.000 mensen te werk en heeft activiteiten in meer dan 30 landen in Amerika, Europa en Azië. In 2004 realiseerde InBev opbrengsten van E8,57 miljard (inclusief 4 maanden AmBev). Bezoek voor meer informatie onze website www.InBev.com.

Meer informatie

InBev France
François Vieillard
françois.vieillard @inbev.com
Tel: + 33-6-19-55-00-50
Sarah Lempereur
Tel: + 33-6-25-44-35-47
sarah.lempereur@inbev.com

InBev Corporate
Marianne Amssoms Patrick Verelst
Corporate Media Relations Director Vice President Investor Relations Tel +32-16-27-67-11 Tel +32-16-27-65-41
marianne.amssoms@inbev.com patrick.verelst@inbev.com


-----------------------
Brussel, 14 december 2005 - 1/1

---- --