Politie Limburg-Noord

Politie sluit overeenkomst met NLW Groep voor interne postbezorging
Datum: 14-12-2005
Tijd bericht: 12:24
Plaats: Limburg-Noord
De Politie Limburg-Noord heeft woensdagmorgen een dienstverleningsovereenkomst gesloten met de branche Logistiek, welke onderdeel is van de NLW Groep N.V. Medewerkers van NLW gaan vanaf 1 februari 2006 de interne postbezorging verzorgen tussen alle politiebureaus in Noord- en Midden-Limburg. De overeenkomst is ondertekend door Bryan Rookhuijzen, korpschef Politie Limburg-Noord en Theo van den Berg, branchemanager NLW Logistiek.

De NLW Groep is een van de grotere zakelijke dienstverleners in Noord-Limburg. De doelstelling van de organisatie is om inwoners uit de regio die een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt hebben, hulp te bieden bij het verkrijgen en behouden van betaald werk.

De NLW Groep is een leer- en werkbedrijf, waar mensen werken uit doelgroepen die een arbeidsbeperking hebben en (tijdelijk) zijn aangewezen op gesubsidieerde vormen van arbeid. Net als in reguliere bedrijven wordt er bij de NLW Groep bedrijfsmatig, marktconform en concurrerend gewerkt. De NLW Groep verschilt slechts van andere bedrijven in het feit dat het werk wordt aangepast aan de beperking van de individuele medewerker. Daarnaast is er veel aandacht voor ontwikkeling en begeleiding van de individuele medewerker.