Gemeente Edam-Volendam

Nieuwsberichten

14-12-2005
Vergunning kerstconcert

Op 13 december 2005 is door de burgemeester van Edam-Volendam aan de Culturele Raad Volendam te Volendam, o.g.v. artikel 2.1.4.1. van de APV vergunning verleend voor het organiseren van een concert in de Vincentiuskerk te Volendam. De vergunning is op 14 december 2005 verzonden.
Het concert mag georganiseerd worden op zondag 18 december 2005 tussen 19.00 en 22.00 uur.

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van verzending daarvan bezwaar maken, door het indienen van een bezwaarschrift bij de burgemeester van de gemeente Edam-Volendam, postbus 180, 1130 AD Volendam. Het bezwaarschrift moet op grond van artikel 6:5 van de Algemene wet bestuursrecht zijn ondertekend en dient tenminste te bevatten: de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaarschrift rust.

Als u bezwaar maakt, kunt u tevens om een voorlopige voorziening verzoeken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te Haarlem, postbus 956, 2003 BZ Haarlem. Een voorlopige voorziening kan door de voorzieningenrechter van de rechtbank worden getroffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Van de verzoeker van een voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven. U wordt door de griffie van de rechtbank geïnformeerd over de hoogte van het griffierecht en de wijze van betaling.