Gemeente Enschede

Zet Enschede op de kaart, stuur een kaart

woensdag 14-12-2005
Kerstkaartenactie

Vanaf woensdag 14 december start de ambassadeursactie: zet Enschede op de kaart, stuur een kaart. Alle huishoudens in Enschede ontvangen een gratis set van acht kerstkaarten. De kerstkaarten kunnen naar eigen keuze verzonden worden. Maar weet de afzender een orginele afzender te bedenken en een orginele reden waarom de geadresseerde Enschede moet bezoeken komend jaar, dan is zijn er cadeaubonnen te verdienen.

Ambassadeurs van Enschede
De kerstkaarten zijn onderdeel van de Kleur de Stadcampagne en binnenstadpromotie. De foto's van de kerstkaarten zijn vorige jaar gemaakt in Enschede van 'gewone' Enschedese mensen. Vanuit de vele foto's is een selectie gemaakt van acht foto's voor verschillende doelgroepen. Opzet van de actie is het ambassadeursgevoel van de inwoners van Enschede en de trots op de stad te versterken. Mede hierom is er aan de kerstkaartenverzending een prijsvraag verbonden. De actie loopt tot en met 30 december. Voor de meest originele geadresseerde én reden zijn waardebonnen te verdienen van 50 en 20 euro. De inzendingen kunnen ingeleverd worden bij de receptie van het stadhuis tot 30 december.

Meer gratis kerstkaarten sets zijn af te halen bij alle servicepunten van de gemeente Enschede, VVV en bibliotheek. Zo lang de voorraad strekt.


---