KAS BANK

KAS BANK kiest 4sight Securities Finance 14-Dec-2005 Persbericht 14 december 2005.
KAS BANK heeft het pakket 4Sight Securities Finance gekozen ter ondersteuning van haar securities-lendingactiviteiten. De software van leverancier 4Sight Financial Software biedt KAS BANK de mogelijkheid om de complete handelscyclus voor effecten elektronisch te beheersen, met als resultaat verbeteringen op het gebied van efficiency en customer service. Na een uitgebreide vergelijking van solution providers is de keuze gevallen op 4Sight. Deze keuze is in overeenstemming met de filosofie van KAS BANK om haar cliënten toegevoegde waarde-diensten te leveren door middel van de meest geavanceerde en uitgebreide technologische systemen.

Roel de Groot, hoofd van de divisie Treasury van KAS BANK licht toe: KAS BANK heeft de mogelijke voordelen en kostenbesparingen van een securities finance systeem voor haar lending operations in kaart gebracht en geconcludeerd dat hiervoor een hoogwaardig technologisch systeem benodigd is. Door een combinatie van geavanceerde softwarefunctionaliteiten, technische expertise en diepgaande kennis van securities finance was de keuze voor de software van 4Sight vanzelfsprekend. Van doorslaggevende betekenis waren daarnaast ook haar track record van succesvolle implementaties en haar brede cliëntenbasis.

We zijn zeer verheugd dat KAS BANK heeft gekozen voor 4Sight Securities Finance, zegt Judith McKelvey, Global Sales Director van 4Sight Financial Software. Onze software biedt KAS BANK een betrouwbaar, state-of-the-art systeem dat ondersteuning biedt bij het nemen van beslissingen, de risicos vermindert en KAS BANK ondersteunt bij het bieden van toegevoegde waarde aan haar cliënten door een uitbreiding van de handelsmogelijkheden. Deze aankondiging betekent voor 4Sight wederom een belangrijke uitbreiding van haar Nederlandse cliëntenbasis, en is tevens kenmerkend voor de voortdurende uitbreiding wereldwijd van onze dienstverlening op het gebied van securities lending.

Profiel 4Sight Financial Software
4Sight Financial Software is een aanbieder van oplossingen op het gebied van Securities Finance, Settlement en Connectivity met kantoren en cliënten over de hele wereld. Voor meer informatie over 4Sight, zie www.4sightsoftware.com.

Profiel KAS BANK
KAS BANK is een solide, gespecialiseerde Europese effectenbank met een breed scala aan effectendiensten en investor services voor institutionele beleggers en financiële instellingen.