Ingezonden persbericht


Nieuw portable navigatiesysteem LG past in een jaszak

Nooit meer de afslag voorbij dankzij richtingaanwijzers

Almere, 14 december 2005 - Een navigatiesysteem dat in je jaszak past: met de LN-400 en de LN-600 komt LG Electronics met twee erg handige navigatiesystemen die staan voor optimaal gebruikersgemak en een mooi design. Zo geeft dit systeem precies aan dat de afslag nadert door met speciale lampjes te knipperen, de gebruiker kan zich zo niet meer vergissen bij twee afslagen vlak na elkaar. Daarnaast zijn deze systemen in één klik in- en uit te pluggen en door de kleine afmetingen makkelijk op te bergen.

Dankzij de interne antenne en het handige raamstatief is het systeem meteen geïnstalleerd, kan je direct je bestemming ingeven en zo de weg op. Beide systemen beschikken over een hoogwaardig 4" TFT LCD touch screen (helderheid van 450cd), een interne batterij (oplaadbaar met kabel) en een adapter voor in de auto. Het systeem geeft de beelden weer in 3D, waardoor verdwalen nog lastiger wordt. De LN-400 heeft een 256MB externe SD geheugenkaart en vindt overal de juiste route binnen de Benelux (Navteq kaarten). De LN-600 beschikt over een 512MB externe SD geheugenkaart en brengt je op het juiste pad binnen heel Europa*.

Door het compacte formaat zijn de navigatiesystemen erg makkelijk mee te nemen. Hoewel het aantrekkelijke design erg verleidelijk is, maken dieven geen kans: in plaats van het systeem in de auto te moeten laten, haal je het met één klik uit het raamstatief en stop je het zo in je binnenzak. Een erg handige optie is de LED-indicator, twee lampjes aan weerszijden van het navigatieschermpje die de richting aangeven zodra een afslag naderbij komt. Hierdoor ben je nooit te laat voor een afslag en kan je ook zónder stemgeluid met zekerheid navigeren. Met de LN-400 en de LN-600 kan je dus navigeren op beeld, geluid én lichtsignalen. Ook is het met één druk op de knop mogelijk de 'nachtmodus' in te schakelen, het beeldscherm wordt zo minder fel en verblindt niet.

Prijs en beschikbaarheid
De LN-400 en LN-600 zijn reeds beschikbaar en hebben een consumentenadviesprijs van respectievelijk 499 euro en 599 euro.

Beeldmateriaal

Voor foto's in hoge resolutie gaat u naar: http://www.online-pr.nl/photos.asp?customer_id=26

Over LG Electronics
LG Electronics is één van de grootste producenten van electronica en ICT-producten ter wereld met een wereldwijde omzet van ruim 38 miljard euro. 76 Dochterondernemingen in 39 landen bieden werk aan meer dan 66.000 mensen. LG Electronics is onderverdeeld in vier bedrijfsonderdelen: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display en Digital Media. Voor meer informatie: www.lge.nl



Ingezonden persbericht