Politie Zeeland


---


W-7527-2005 Brand in winkelpand
Woensdagmorgen rond 11.00 uur is brand uitgebroken in een winkelpand aan de Lange Delft in Middelburg.
De oorzaak bleek kortsluiting. Twee personeelsleden zijn vanwege ademhalingsproblemen met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

O-7528-3005 Oververhitte wasmachine
In een woning aan de Braillestraat in Kruiningen is woensdag rond 13.00 uur brand ontstaan in een wasmachine.
Er raakte niemand gewond.

O-7529-2005 Eenzijdig ongeval
Op de N57 ter hoogte van Serooskerke vond woensdag om 13.17 uur een ongeval plaats.
Een 58-jarige automobiliste uit Burgh Haamstede had te laat in de gaten dat een auto voor haar stond te wachten voor het rode licht. Zij week uit en belandde in de midddenberm en botste tegen de opstaande rand van de verhoging van de verkeerslichtinstallatie.

Z-7530-2005 Openstaande vonnissen
Politie Zeeland, district Zeeuws Vlaanderen, heeft middels een inhaalslag de afgelopen weken de volgende resultaten geboekt in de afwikkeling van nog openstaande vonnissen.
In totaal werden 12 personen aangehouden welke nog een gevangenissstraf uit dienen te zitten van in totaal 721 dagen.
In totaal werden 40 geldboetes afgewikkeld voor een totaal bedrag van 5.530 euro.
De politie zal doorgaan met het afwerken van nog openstaande zaken. Indien men niet verrast wil worden wordt de betrokkenen de gelegenheid geboden zelf aan de balies van de diverse politiebureaus nog openstaande boetes te komen betalen.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.