Llink


747 Live


uitzending(en)

wo 14 december 2005 van 14:00 uur tot 15:45 uur op 747 AM

deze aflevering

Kees Moeliker

Huisbioloog Kees Moeliker gaat vandaag even stilstaan bij het vermoedelijke roofdiertje dat op Borneo is ontdekt. In tijden dat iedereen het over uitsterven heeft, is Kees blij met nieuws over onontdekte dieren zoals eerder ook de waterroofkever in Nederland. Omdat het bijna kerst is wil Kees ook even aandacht schenken aan het rendier.

Prof. Anton Zijderveld

Ook socioloog Prof. Anton Zijderveld schuift vandaag aan tafel bij John Buijsman. Deze emeritus hoogleraar aan de Erasmus Universiteit zal met enige regelmaat met bij 747 Live praten over allerlei zaken in wereld.

Shoppen met Mieke

Elke week struint shopaholic Mieke van der Linden winkeltjes af waar de gemiddelde Nederlander niet (vaak) komt. Zo kwam ze in een dierenwinkel waar de vleermuizen aan het plafond hangen, liet ze zich informeren over voodoo en kocht ze Afrikaanse gordijnen om er een kerst-tafelkleed van te maken. Waar zou onze shopaholic nu weer geweest zijn? Hoeveel geld heeft ze uitgegeven? En voldoen haar inkopen aan het praktisch idealisme van LliNK? Alle antwoorden op deze vragen hoort u in Shoppen met Mieke.

Andreas Suntrop & Vera van der Poel

Zangeres Vera van der Poel (bekend van de band Mimezine) zal vandaag met gitarist Andreas Suntrop een bijzondere set spelen. Ze hebben zich afgesloten van de buitenwereld om samen enkele nummers te schrijven, die ze vandaag speciaal voor 747Live ten gehore gaan brengen. Niets dat al bestond dus, en zeker de moeite waard om de radio er voor op Radio 747 af te stemmen.