Gemeente Alkemade


Wedstrijd ontwerp je eigen bank in Alkemade

Kunt u dit ook of zelfs beter? Doe dan mee!
Na het succes van dit jaar, schrijft de gemeente Alkemade ook in 2006 weer een creatieve ontwerpwedstrijd uit. De bedoeling van de wedstrijd is dat de mensen uit de gemeente Alkemade, ongeacht leeftijd, opleiding of culturele achtergrond, zich actiever bezig gaan houden met kunst in de openbare ruimte.

Als thema is net als de vorige keer gekozen voor het ontwerpen en het daadwerkelijk maken van banken. De bank moet stevig genoeg zijn om op te gaan zitten en moet minimaal één jaar buiten kunnen staan. De deelnemers mogen zelf de vorm, de kleur en de materialen kiezen. Ieder deelnemend team krijgt van de gemeente ¤200 ter beschikking om materialen van te kopen. Er kunnen maximaal 15 teams deelnemen. Zowel groepen, als individuen kunnen meedoen aan de wedstrijd. De meerderheid van de groep moet echter wel woonachtig te zijn in de gemeente Alkemade.

Geïnteresseerden kunnen zich van 14 december 2005 tot en met 3 februari 2006 aanmelden door het inschrijfformulier te downloaden onderaan deze pagina. Sla het formulier nadat u het heeft ingevuld op en stuur het naar m.termond@gemeentealkemade.nl. U kunt het formulier ook uitprinten per post sturen naar de gemeente Alkemade, t.a.v. dhr. M. Termond, postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. Wilt u een aanmeldformulier thuisgestuurd krijgen of heeft u vragen, neem dan contact op met Michel Termond, (071) 332 72 48.

Na 3 februari 2006 wordt een informatiebijeenkomst gehouden, waarvoor alle deelnemers uitgenodigd worden. De regels worden op die avond duidelijk uitgelegd. Vanaf 21 februari 2006 kunnen de ontwerpers werken aan hun zitbank. De deelnemers hebben ruim twee maanden de tijd om hun bank te maken. De banken zullen worden geplaatst op een door de gemeente te bepalen locatie.

Bijlagen : Bankjesproject - aanmeldformulier.dot