Gemeente Tilburg

Datum
8 december 2005

Bewonersavond over veiligheid in Broekhoven (Tilburg)

Woensdagavond 14 december aanstaande in buurthuis De Spil

De wijk Broekhoven is in 2005 aangewezen als veiligheidurgentiegebied. De bewoners in de wijk voelen zich minder veilig dan bewoners in andere wijken. Om de leefbaarheid en veiligheid in de wijk te verbeteren is door gemeente, politie, woningcorporaties en de Twern een plan van aanpak opgesteld. In dat plan staan allerlei maatregelen die moeten leiden tot een veiligere wijk. Daarnaast zijn er in mei vier schouwrondes georganiseerd. Tijdens deze rondes heeft de Twern samen met enkele bewoners een lijst met onveilige plekken opgesteld. Een aantal maatregelen uit het plan van aanpak is inmiddels uitgevoerd.

De gemeente wil u graag informeren over de stand van zaken op het gebied van veiligheid in de wijk Broekhoven. Daarvoor nodigen wij u uit voor een bewonersavond. U bent van harte welkom op:

woensdag 14 december in buurthuis De Spil, Heikestraat 54 Aanvang 20.00 uur

Heeft u ideeën, suggesties en opmerkingen over het verbeteren van de veiligheid in Broekhoeven? Wij horen ze graag van u op de bewonersavond. Daarnaast wil de gemeente graag met u van gedachten wisselen over hoe we volgend jaar een vervolg kunnen geven aan de verbeteringen.

Meer informatie?
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met Piet Kolen, projectleider bij het gebiedsteam Oude Stad. Hij is telefonisch te bereiken op telefoonnummer 013 -542 87 38. Mailen kan ook: piet.kolen@tilburg.nl


---- --