Ingezonden persbericht

Meer dan 50 EMEA channelpartners geautoriseerd voor RFID technologie

Benelux partners geaccrediteerd om Intermec RFID producten te verkopen en te ondersteunen

NIJMEGEN, 20051212 -- Intermec Technologies heeft meer dan 50 Honours Premier Partners geautoriseerd om RFID producten in Europa te verkopen en te ondersteunen. Deze channelpartners ontvingen autorisatie na het afronden van de uitgebreide RFID training door Intermec. Voor de Benelux zijn Bopack Systems, DatAction en Phi Data geautoriseerd. IBM en Zetes zijn op EMEA niveau geaccrediteerd.


Ieder van de partners heeft de volgende workshops met goed gevolg afgerond: RFID-introductie, het installeren van RFID-oplossingen en RFID software development. Deze trainingen bieden gekwalificeerde ingenieurs uitgebreide kennis van de ontwikkeling van RFID-oplossingen, van onderzoek tot installatie.

"Met deze geautoriseerde partners is Intermec uitstekend voorbereid om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar RFID technologie in Europa. Ons uitgebreide trainingsprogramma voorziet partners van alle benodigde kennis over RFID waarmee we er zeker van zijn dat onze klanten de best mogelijke service krijgen," zegt Peter Howes, EMEA channel director van Intermec.

Robuuste Intermec RFID-producten omvatten de IF4 en IF5 fixed scanners, de IP4 mobiele scanner en de PM4I printer. Vele bedrijven wereldwijd hebben reeds met succes Intermec's RFID-apparatuur geïmplementeerd.

Voor meer informatie:

Intermec Technologies Benelux BV
Monique Wouters
Tel.: +31 (0)24 - 372.3146
Fax: +31 (0)24 - 372.3195
monique.wouters@intermec.com
Website: www.intermec.nl / www.intermec.be

Nederland
Pride PR
Jan Faber
Tel. +31 (0)71 - 568.0028
jan@pridepr.nl

België
Origami
Lucia Sanchez
Tel: +32 (0)2 - 539.0704
lucia@origami.be


Over Intermec
Intermec Technologies Corp. Maakt onderdeel uit van UNOVA Inc. en levert wereldwijd toonaangevende oplossingen voor logistieke productafhandeling. Het bedrijf produceert en integreert hard- en software voor wired en wireless data-acquisitie, zoals Intellitag® RF/ID (radio frequency identification), mobiele computersystemen, barcode-printers en labels. De producten van Intermec worden in vele bedrijfstakken gebruikt om de productiviteit, de kwaliteit en reactiesnelheid van zakelijke processen te verbeteren: van goederenstroombeheer en enterprise resource planning tot en met buitendienstverkoop en service op locatie.




Ingezonden persbericht