Ingezonden persbericht


EEN IJSBERG AAN HET IJ.

INCENTIVE HOLLAND EN PASSENGER TERMINAL

AMSTERDAM ORGANISEREN WINTERVILLAGE

Amsterdam, april 2005 - Geen sneeuw, maar toch een winters feest? Ook dit jaar is het mogelijk! Incentive Holland organiseert komende winter in samenwerking met Passenger Terminal Amsterdam (PTA) WinterVillage 2005-2006. Van 15 december 2005 tot 13 januari 2006 verandert het interieur van PTA in de besneeuwde toppen van het ijzige Alaska. Kernwoorden voor deze nieuwe bestemming in Amsterdam: sneeuw, ijsbergen, winterpret en avontuur. WinterVillage is het succesrecept van Incentive Holland voor een geslaagd bedrijfsfeest, eindejaarsborrel of congres van 200 tot 2.000 personen.

Van aankomsthal tot winterpaleis

PTA fungeert van 15 december 2005 tot 13 januari 2006 als ijzig dorp. Bind de schaatsen onder voor een rondje op de ijsbaan en geniet van het winterzonnetje! Ook komt hier complete ijsberg te liggen - de eerste ooit gezien aan het IJ - om vanaf te sleeën of te beklimmen. Verder brengt WinterVillage een behaaglijke mix van kerstbomen met ontelbare lampjes, winterse huisjes en sneeuw. De geur van heerlijk eten aan lange houten tafels, dampende glühwijn, warme chocolademelk en gezellige muziek maakt het WinterVillage-gevoel compleet.

Op het ijs, langs het IJ

Schaatswedstrijden, wereldkampioenschap chocolademelk drinken, workshops glühwein brouwen, wintermarkten en Noorderlicht parties: WinterVillage biedt dagelijks de meest winterse activiteiten op het ijs, langs het IJ. Wat te denken van een modeshow in dit ijspaleis? Of een eindejaarsfeest? WinterVillage is de ideale locatie voor alle mogelijke bedrijfsevenementen van 200 tot 2.000 personen. Het toegankelijke basisarrangement van 29 euro p.p. kan met individuele wensen worden uitgebreid - bij WinterVillage ligt een smeltkroes aan veelbelovende mogelijkheden open. Duizenden medewerkers van uiteenlopende bedrijven vonden in 2004 niet voor niets hun weg naar de gezelligste winterse plek van Nederland!

Amsterdam is sneeuwzeker
"Incentive Holland organiseert al jaren succesvolle WinterVillages in Nieuwegein en Veldhoven en daar komt komende winter PTA in Amsterdam bij, een toplocatie! Zowel René Kouwenberg, directeur van de PTA, als ikzelf verwachten dan ook dat het WinterVillage hier een groot succes gaat worden. Alleen al vanwege het uitzicht op het IJ, vanaf het ijs is dit ijspaleis een bezoek meer dan waard. Deze winter is Amsterdam in ieder geval een sneeuwzeker gebied!" aldus Rob den Hartog, directeur van Incentive Holland.

Zie voor meer informatie www.wintervillage.nl.

WinterVillage is een initiatief van Incentive Holland. Met kantoren in Amsterdam en Nieuwegein is Incentive Holland al ruim 25 jaar één van de toonaangevende specialisten in het organiseren van incentives en zakelijke evenementen voor bedrijven. Daarnaast is Incentive Holland actief als incoming touroperator voor de Chinese markt. Zie voor meer informatie over alle activiteiten van Incentive Holland www.incentive.nl.