MOJO: Extra show Jamie Cullum - 15 december

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

Mojo Concerts, Delft, 29 augustus 2005

Omdat het eerste concert van Jamie Cullum op 14 december binnen een uur was uitverkocht geeft de Britse jazzmuzikant een tweede concert in Nederland. Het extra concert vindt plaats op donderdag 15 december in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop hiervoor is reeds gestart.

Sinds de release van het album Twentysomething in 2003 is Jamie Cullum de best verkochte jazz muzikant van de UK. Het album heeft inmiddels meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Met zijn mix van jazz, melodische pop en rock weet de Britse pianist/zanger een heel breed publiek aan te spreken. Hij won prijzen als Best Newcomer bij de Jazz Awards, maar werd ook genomineerd als Best Breakthrough Artist bij de Brit Awards naast onder andere The Darkness en rapper Dizzee Rascal.
De Britse pianist/zanger komt naar Nederland naar aanleiding van zijn nieuwe album Catching Tales dat eind september wordt uitgebracht.

3FM presents

JAMIE CULLUM + support act
sponsored by SNS Bank
Woensdag 14 en donderdag 15 december 2005
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: EUR 32,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, AUB Ticketshop, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.