Elsevier Congressen

Winnende Offertes schrijven

Zonder clichés zeker scoren!

Thema's:

* De commerciële drieslag: gesprek, offerte en presentatie
* De inleiding, een abc-tje

* De uitgangspunten in de offerte

* Onderscheiden zonder prijs

* Uw lezer over de streep trekken

* De afsluiting, breekijzer voor het vervolg
* Krachtig en stijlvol formuleren

Uw trainer is:
Bert Ruck, al ruim tien jaar werkzaam als communicatietrainer. Hij heeft een bijzondere belangstelling voor adviescommunicatie in projecten en is specialist op het gebied van beeldcommunicatie door (ruimtelijk) ontwerpers, ingenieurs en architecten. Bert Ruck gaf praktische argumentatieleer aan de Universiteit van Amsterdam en is de schrijver van Overtuigen op papier©. Deze methode vormt de basis van Winnende Offertes schrijven. Bert Ruck verzorgt voor Elsevier Congressen ook de training Alles op één A4-tje.

Bestemd voor:
Iedereen die zich in zijn dagelijks werk bezig houdt met het schrijven van offertes zoals bijvoorbeeld: salesmanagers, (key)accountmanagers, verkopers buitendienst, BID managers, maar ook anderen waarbij het binnenbrengen van klanten niet tot de primaire taak hoort, zoals directeuren, projectleiders, adviseurs en managers.

Datum, tijd, locatie en routebeschrijving:
Donderdag 15 december 2005 in Hotel Lapershoek in Hilversum.

De training begint om 9.00 uur en eindigt om 17.00 uur met een borrel. Gedurende de dag wordt voor lunch en koffie/thee gezorgd. De routebeschrijving en bevestiging worden minimaal 3 weken voor aanvang van de training verstuurd.

Klik hier voor uw routebeschrijving: Hotel Lapershoek, Hilversum

Klik hier voor het programma:

Kosten:
De kosten voor deelname aan deze training bedragen 795,- (Excl. BTW) per persoon.

Contact:
Heeft u vragen of opmerkingen m.b.t. het programma, neemt u dan contact op met Drs. Matthijs G.J.L. Marell, congresontwikkelaar. Organisatorisch: Susan Beaujean, projectassistente, telefoon 070-441 57 43.

Klik hier om u in te schrijven

.