Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB)


Nieuws

Werkconferentie ''Samen pro-actief werken aan sterkere sportservicepunten

21 november 2005

Donderdag 15 december 2005 van 10.00 tot 16.00 uur KNVB Hotel, Sport & Zalenaccommodatie te Zeist

De werkconferentie is een vervolg op de bijeenkomst van vorig jaar en op de SPIN-praktijkdagen die NISB organiseerde. Ook dit jaar staan recente en toekomstige ontwikkelingen van sportservicepunten weer centraal. Het programma kent een ochtend- en een middaggedeelte.

Voor wie is de bijeenkomst bedoeld?
Dit jaar gaat de aandacht vooral uit naar de Sportnota 'Tijd voor Sport; de kansen voor lokaal breedtesportbeleid!'. Een actueel thema voor vertegenwoordigers van sportservicepunten. Maar ook voor medewerkers van andere sportondersteunende organisaties biedt het programma interessante informatie.

Invulling van de praktijkdag
Het ochtendprogramma bestaat uit twee rondes van vijf informatiesessies en wordt afgesloten met een inleiding over de kabinetsnota 'Tijd voor Sport' door Willem van Montfort, sectormanager Lokaal Sportbeleid en Sportaanbod en Hans Arends, programmamanager Lokaal Breedtesportbeleid bij NISB. In deze nota is door de overheid een visie geformuleerd over de toekomst van de sport in Nederland.

Geïnteresseerd in deelname aan de werkconferentie van 15 december? Inschrijven is tot maandag 5 december aanstaande uitsluitend mogelijk door u hier aan te melden... Om actieve kennisuitwisseling mogelijk te maken is het aantal deelnemers gesteld op maximaal 80 personen. Wij behouden ons bij overtekening het recht voor het aantal deelnemers per organisatie tot één te beperken. In week 49 ontvangt u een bevestiging van uw deelname en een routebeschrijving.

Kosten
Aan deelname zijn kosten verbonden. Deze bedragen 30,- per deelnemer. U ontvangt na aanmelding per e-mail een factuur voor dit bedrag.

Voor meer informatie over de inhoud van de werkconferentie: Henk Hack (0318 490900 of henk.hack@nisb.nl). Voor meer informatie over de organisatie: Henk Hack of Ingrid van Doorn (T 0318-490900, henk.hack@nisb.nl of ingrid.van.doorn@nisb.nl)