Ingezonden persbericht


Bell Microproducts stelt business units voor tijdens netwerkkerstmarkt op 15 december

Informatiemarkt in kerstsfeer en Speed Networking-evenement voor resellers en leveranciers

Almere, 24 november 2005 - Bell Microproducts organiseert op 15 december aanstaande van 14.00 uur tot 20.00 uur de netwerkkerstmarkt The Stars of Bell Microproducts. Tijdens deze markt stelt het bedrijf zijn vijf business units - IBM, HP, EMC, Open en Commercial - voor aan huidige en eventueel nieuwe resellers. Deelnemers kunnen in een sfeervolle setting kennismaken met het aanbod van Bell Microproducts. Daarnaast doen resellers en leveranciers nieuwe zakelijke contacten op tijdens het Speed Networking-evenement Stars meet Stars. Bell Microproducts koppelt dit evenement, dat plaatsvindt bij het hoofdkantoor in Almere, aan het goede doel Stichting Doe een Wens.

Tijdens Stars meet Stars kunnen ondernemers elkaar in een rustige omgeving ontmoeten. Ze krijgen telkens 20 minuten om met elkaar van gedachten te wisselen. Ze informeren elkaar over de bedrijfsactiviteiten, hun productportfolio en eventuele klanten. Na dit gesprek geven ze aan of ze mogelijkheden zien voor samenwerking. Ze kunnen dan visitekaartjes uitwisselen om op een later moment contact op te nemen. Omdat elke kennismaking slechts 20 minuten duurt, bepalen deelnemers snel en effectief of ze gezamenlijke zakelijke kansen zien.

Details
Evenement: netwerkkerstmarkt The Stars of Bell Microproducts met Speed networking-evenement Datum en tijd: 15 december 2005 van 14.00 uur tot 20.00 uur Locatie: hoofdkantoor Bell Microproducts - Veluwezoom 42 - 50 in Almere Doelgroep: resellers en leveranciers
Inschrijven: www.thestarsofbell.nl

###

Over Bell Microproducts
Bell Microproducts is één van de grootste Value Add Storage Distributors van Europa. Doelstelling is om de meest geavanceerde oplossingen voor SAN (Storage Area Network), NAS (Network Attached Storage) en storage-beheer te ontwikkelen en leveren. Bell Microproducts is onderdeel van de Bell Microproducts Solutions Group met het hoofdkantoor in Almere en vestigingen in België (Mechelen), Duitsland (Dreieich/Frankfurt - Main) en Oostenrijk (Wenen). Bell Microproducts Solutions is op haar beurt onderdeel van de internationale Bell Microproducts Group (Nasdaq: BELM) één van de grootste storage-distributeurs ter wereld.

Ingezonden persbericht