Ingezonden persbericht


Miljonairs in actie voor stichting Child Right

Jort Kelder geeft startsein voor Quote Marktplaats Miljonairs in Laren

Amsterdam, 14 december 2005 - Business magazine Quote en Nederlands grootste rubrieksadvertentiesite Marktplaats.nl slaan van 15 december tot en met 6 januari 2006 de handen ineen voor het goede doel, Child Right, een organisatie die wereldwijd opkomt voor kansarme kinderen. Onder het motto 'Goede Doel = Goede Deal' worden miljonairs opgeroepen hun luxe-artikelen aan te bieden op www.marktplaatsmiljonairs.nl.

Miljonairs en niet-miljonairs kunnen op de site zeer exclusieve items te koop aanbieden waar vervolgens op geboden kan worden. Voorwaarde voor de veiling is dat de opbrengsten geheel of gedeeltelijk (tenminste 10% van de opbrengst) geschonken worden aan Child Right.

Iedereen die droomt van een Ferrari, unieke kunstwerken, een compleet verzorgd arrangement in The Dylan, lunchen in Parkheuvel, een golf green in eigen achtertuin, een dag in een droomauto naar keuze, de skybox tijdens het concert van Robbie Williams, een privé-optreden of die exclusieve fles Dom Pérignon Irodori, kan bieden op deze en nog vele andere miljonairsitems. Ga voor het complete aanbod naar www.marktplaatsmiljonairs.nl

Om zoveel mogelijk in te zamelen, rijdt het Quote Marktplaats Miljonairs team op donderdag 15 december met een boedelbak door de straten van Laren. Iedereen is welkom om de meest exclusieve artikelen in te leveren voor de verkoop. Tevens is het mogelijk via de site artikelen aan te bieden of te mailen naar info@marktplaatsmiljonairs.nl. Quote-hoofdredacteur Jort Kelder haalt 's middags bij garage Kroymans in Hilversum de gloednieuwe Ferrari F430 Spider op welke ook online geveild gaat worden.

Child Right komt wereldwijd op voor kansarme kinderen. De stichting vecht voor kinderrechten en bestrijdt kinderexploitatie: alle vormen van uitbuiting en misbruik van kinderen, en geweld tegen kinderen. Kijk voor meer informatie op www.childright.nl.


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht