Gemeente Geertruidenberg


Gemeente Geertruidenberg huldigt sportkampioenen en vrijwilligers

foto sportkampioenen 1, klein.JPG
Op 28 november zijn de sportkampioenen van de gemeente Geertruidenberg gehuldigd. Vele bekers, medailles en bossen bloemen zijn uitgedeeld in het gemeentehuis in Raamsdonksveer.
Het was heel erg druk en gezellig, mede dankzij de aansprekende duopresentatie van wethouder Ery Kooi en Yvonne Hekker, medewerker public relations en representatie. s Middags stond de jeugd centraal en s avonds kwamen de volwassenen aan bod.

Volop prijzen
s Middags zorgde dartclub De Munt voor een opwarmer in de vorm van een demonstratie. Een afvaardiging van de deelnemende verenigingen konden hun dartkwaliteiten tonen tijdens een dartcompetitie. Daarna werden alle jeugdigen, hun ouders, begeleiders en bestuursleden officieel welkom geheten en kon de feestelijke huldiging beginnen. Vijf bekers en zeventien medailles gingen naar gymnastiekvereniging Turnlust. Ook onderwaterhockeyster Kimberley Vermeulen en rolstoelbadmintonner Quincy Michielsen vielen in de prijzen, net als dartteam De Munt en het schoolhandbalteam van het Dongemond College. Handbalvereniging Havedo Mountainstars Combinatie (HMC) won de aanmoedigingsprijs vanwege de fusie tussen Havedo en A.S.V. Mountain Stars.

Waardering voor vrijwilligers
Ook was er volop waardering voor de vrijwilligers in de gemeente. Vier daarvan werden in het zonnetje gezet: Jeanne Raaijmakers en Esther van Ham van tennisvereniging LTV, Rinus de Jong en Rinus van Schijndel van voetbalvereniging Good Luck. Zij kregen oorkondes en flessen wijn.