Erotiek onder de kerstboom

Mail & female


- PERSBERICHT -

Verkoopcijfers loveshop Mail & Female stijgen met dertig procent Erotiek onder de kerstboom

Amsterdam, donderdag 15 december 2005 - Erotische producten doen het dit jaar weer goed tijdens de feestdagen. Loveshop Mail & Female ziet haar cijfers deze maand met dertig procent toenemen. Vooral de erotische lingerie is erg in trek. De vibrator blijft echter ook dit jaar de piek op de berg aan kerstcadeaus.

'December is bij ons altijd een topmaand, of een 'hot maand' zoals wij het zelf noemen,' aldus Hanni Jagtman, directeur-eigenaar van Mail & Female. 'We merken dat dit jaar vooral de mooiere, luxer producten worden aangekocht. Het mag allemaal wat meer kosten. Met name onze nieuwe erotische lingerielijn 'Love from Holland' doet het erg goed.'

Top-10
Verreweg het meest verkochte product blijft de Tarzan, 's Nederlands populairste vibrator. Maar de kachel gaat een standje hoger met de kerst: lingerie stijgt van een vijfde naar een derde plaats. Mail & Female presenteert een top-10:


1. Tarzan vibrator

2. Johnny vibrator

3. Lingerie (normaal op plaats vijf)

4. Goodguy vibrator

5. Mail & Female massageolie

6. DVD Constance

7. Kittelmint

8. Cockringen

9. Diletto

10. Boeken

Alle producten worden besteld via www.mailfemale.com.

Mannen verwennen hun vrouw
Wat ook opvalt is, dat het aandeel mannelijke bestellers gestaag toeneemt. Normaalgesproken heeft Mail & Female meer vrouwelijke bestellers dan mannelijke. Rond kerst doen steeds meer mannen hun partner plezier met erotische cadeaus.

Love from Holland
Mail & Female introduceerde begin deze maand het nieuwe label 'Love from Holland'. Het gaat om de naam voor het eigen erotische productenassortiment, waarbij als eerste een lingerielijn wordt gelanceerd: 'Basic LoveStyle Collection'. De lingerie verrast, is stijlvol en bedoeld voor de vrouw die haar seksualiteit wil vieren. De lingerielijn is verkrijgbaar bij diverse speciaalzaken. Voor verkoopadressen zie www.lovefromholland.com. Met de lancering van Love from Holland wil Mail & Female de seksualiteit van vrouwen opwaarderen.

Ondraaglijk sexy om te dragen
De lingerielijn van Love from Holland is gemaakt om in lief te hebben. Nieuw is de draagbaarheid van de erotische lingerie. De Basic LoveStyle Collection van Love from Holland biedt door de hoge kwaliteit van het materiaal en vanwege de op het vrouwelijk lichaam toegesneden pasvorm, steun op plekken waar lingerie voor nodig is. 'Normaal gesproken is erotische lingerie gemaakt om na vijf minuten weer uit te trekken. Nu kan een vrouw zich de hele dag door erotisch voelen,' aldus Hanni Jagtman.

Mail & Female heeft nauw contact met haar doelgroep en constateerde dat waar mannen iedere drie minuten aan seks denken, vrouwen hun lustgevoelens makkelijk uitschakelen in verband met drukte of afleiding. Voor deze vrouwen kan de lingerielijn van Love from Holland een ommekeer zijn, omdat de lingerie erogene zones blootlegt waardoor de draagster voortdurend in contact wordt gebracht met haar seksualiteit.

De lingerielijn van Love from Holland is verkrijgbaar in de maten 70 B/C, 75 B/C, 80 B/C en 85 B/C voor de bh's en S/M/L/XL bij de slips. De adviesprijzen voor de slips en de bh's zijn respectievelijk 30 en 50 euro.

Over Mail & Female
Mail & Female is de eerste mailorder loveshop van Europa. Opgericht in 1988, bereikte Mail & Female internationale faam vanwege haar nieuwe benadering van erotiek waarbij de vrouw centraal wordt gesteld vanuit de optiek van de vrouw en dit combineert met fotografie, mode en grafische vormgeving. Deze staat ver van porno en benadert seks vanuit de liefde, respect en eigenwaarde. Vrouwen inspireren vrouwen ter bewustwording van hun seksualiteit. Collecties en producten worden zorgvuldig beoordeeld en samengesteld. De stijlvolle catalogi behoren door de artistieke fotografie tot collectors items. Tegenwoordig bestaat de winkel online en ontvangt veel bezoekers per dag. Mail & Female is gevestigd in Amsterdam. Voor meer informatie zie www.mailfemale.com


- EINDE BERICHT -


Noot voor de redactie -