Rijksvoorlichtingsdienst

Fotogalerij op website Koninklijk Huis

Actuele foto's van openbare optredens van de Koningin en leden van het Koninklijk Huis staan vanaf vandaag op www.koninklijkhuis.nl Op deze website kan de bezoeker een fotogalerij bekijken met vele foto's van de Koningin en leden van het Koninklijk Huis tijdens openbare evenementen in binnen- en buitenland.

De Koningin en andere leden van het Koninklijk Huis zijn jaarlijks aanwezig bij enige honderden openbare evenementen in binnen- en buitenland. In de fotogalerij van de website kan de sitebezoeker een selectie bekijken van actuele foto's van deze openbare optredens. Deze fotogalerij is eenvoudig te bereiken vanaf de homepage van de website waar steeds de meest actuele foto wordt geplaatst. Op deze foto's berust auteursrecht (zie copyright vermelding bij de desbetreffende foto). De foto's mogen dan ook niet zonder toestemming van de auteursrechthebbende worden gedownload, gebruikt en gereproduceerd.

Op een andere plaats van de website onder de rubriek foto's staan portret-, jeugd- en familiefoto's van de Koningin en de andere Leden van het Koninklijk Huis.

Deze hoge resolutie foto's, waarvan het auteursrecht bij de RVD berust, mogen worden gedownload, gebruikt en gereproduceerd voor privé-gebruik en voor educatieve doeleinden. Daarnaast is gebruik door de media toegestaan. Voor overig gebruik dient de toestemming van de RVD - of eventuele andere auteursrechthebbende - te worden verkregen. Voor het gebruik van foto's voor reclamedoeleinden zal geen toestemming worden gegeven.

15 december 2005
© RVD