Politie Gelderland-Midden

Arnhem - beschonken bestuurder aangehouden na aanrijding
Publicatiedatum: 15-12-2005 12:21:53

Een 39-jarige Arnhemse automobilist is woensdagmiddag door de politie aangehouden nadat hij in beschonken toestand betrokken was geraakt bij een aanrijding. Dat gebeurde op de Johan de Wittlaan, omstreeks half twee. De Arnhemmer was vanaf de parallelweg de hoofdrijbaan opgereden en kwam daarbij in botsing met een vrachtauto, bestuurd door een 59-jarige man uit Beek (Ubbergen). Bij de aanrijding raakte verder niemand gewond. Gewaarschuwde agenten roken alcohol bij de Arnhemmer en hielden hem aan. De man bekende later voor de aanrijding te hebben gedronken. Het alcoholpromillage waarvan de Arnhemmer onder invloed zou zijn is nog niet bekend. Wel heeft de politie proces-verbaal opgemaakt en het rijbewijs van de man ingevorderd.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - Arnhemmer opgepakt bij autokraak

Publicatiedatum: 15-12-2005 12:21:12

De Arnhemse politie heeft woensdagavond op de Trans een 34-jarige Arnhemmer aangehouden op verdenking van zijn betrokkenheid bij een auto-inbraak. Een getuige maakte rond half acht melding bij de politie dat hij gezien had dat er op een parkeerplaats op de Trans werd ingebroken in auto's. Politieagenten troffen even later de 34-jarige Arnhemmer aan, vlakbij een auto waarin bleek te zijn ingebroken. De Arnhemmer werd vervolgens aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.
De eigenaar van de auto heeft zich nog niet gemeld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - meisje (17) aangehouden na winkeldiefstal
Publicatiedatum: 15-12-2005 12:20:38

Een zeventienjarig meisje uit Arnhem is woensdagmiddag door de Arnhemse politie aangehouden wegens winkeldiefstal. De Arnhemse werd rond vijf uur bij een warenhuis aan het Velperplein in haar woonplaats door beveiligingspersoneel betrapt. De Arnhemse zou voor ruim 150 euro aan kleding en andere artikelen hebben meegenomen zonder te betalen. Het meisje werd aan de politie overgedragen en bekende de diefstallen. De buit moest aan de zaak worden teruggegeven. De Arnhemse hangt nu een alternatieve straf boven het hoofd via bureau Halt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---