Golfers service company

Persbericht

Eindhoven, 15 December 2005

Eindhovens bedrijf ontwikkelt golfbalverkoopmachine

Golfers Service Company introduceert On Course Golfballmachine

Waar de wereld met de technologische hoogstandjes van chips, leds, gps en wat al niet mee wordt overspoeld, gaat het Eindhovense bedrijf Golfers Service Company met de 'eenvoud' van mechanica terug in de tijd.

Juist in die eenvoud schuilt de kracht van de On Course Golfballmachine, kortweg 'de OCG'. Het apparaat wordt vervaardigd uit LLDPE-kunststof (Linear Low Density Polyethylene). Dit is een bijzonder weerbarstig materiaal dat zelfs niet buigt onder zeer zware omstandigheden, zoals extreme weersinvloeden, blootstelling aan ultraviolette straling en vandalisme. Tevens zijn alle onderdelen van de machine mechanisch waardoor een elektrische toevoer naar het OCG-apparaat overbodig is en onderhoud minimaal.

Geen golfballentekort meer
In navolging van het buitenland, verdwijnen ook in Nederland de golfshops langzaam maar zeker van de golfbaan of worden openingstijden tot een minimum beperkt. Met de OCG-machine blijft de golfballenservice voor leden en greenfeespelers op de golfbaan aanwezig en wordt deze zelfs verhoogd. Door het vandalismebestendige karakter van het apparaat kan deze op iedere gewenste locatie op een golfbaan worden geplaatst, waardoor golfers altijd over nieuwe golfballen beschikken.

OCG: een interessante reclamecombinatie
Ook de golfsport heeft onder de overgang naar de Euro te lijden gehad, en dan in het bijzonder onder de gestegen kosten van golfmateriaal en -ballen. Omdat de Golfers Service Company haar machines voorziet van advertentieruimte en deze daarmee combineert met een reclameformule, kan de prijs van een golfbal worden gehalveerd. De reclameopbrengsten van de OCG-machine komen daarmee ten goede aan de golfers en betekenen een win-win situatie voor de winkelier, de consument en de adverteerder.

Golfers Service Company
Golfers Service Company (GSC) is een Eindhovense golfsportonderneming van golfprofessional en voormalig golfbaanmanager Willem-Jan van der Velden en een investeringsgroep uit dezelfde stad.
De activiteiten van GSC omvatten de exploitatie en het beheer van de On Course Golfballmachines in de Benelux en andere Europese landen als Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Engeland volgen spoedig.

Meer informatie
Voor meer informatie over de mogelijkheden met en plaatsingen van de On Course Golfballmachine verwijzen wij geĂŻnteresseerden graag naar onze website: www.golfballmachine.com