PERSBERICHT - 2005-12-15

CEO Walter Goffin: 'Altijd beste prijs/vluchtschema voor specifieke wedstrijd'

'Wegolo' lanceert lowcost-zoeker WK-steden

Lowcost-zoekmachine Wegolo heeft een nieuwe website ontwikkeld, waarop de echte voetbalfans voor een bezoek aan het Wereldkampioenschap Voetbal in 2006 snel en eenvoudig de goedkoopste tickets kunnen zoeken naar elk van de twaalf Duitse WK steden. De nieuwe website (http://wk2006.wegolo.com), die in vier talen toegankelijk is, is deze week gelanceerd en blijkt nu al een groot succes.

Duitsland ligt voor de Nederlandse fans relatief dichtbij, dus dan is vliegen voor velen mat minder aan de orde. Maar vanuit de UK zijn de reacties op ons WK-product overweldigend, zegt Walter Goffin, CEO van PR Aviation in Soest, de bedenker van het Wegolo-zoeksysteem.

Sterke groei
Wegolo (van 'we go low') richtte zich bij de start in augustus 2004 nog uitsluitend op de Benelux, maar is inmiddels uitgebreid tot 37 landen in en buiten Europa ( www.wegolo.com) waarbij, nadat men een (vertrek) regio gekozen heeft, automatisch alle bestemmingen vanuit die regio geselecteerd kunnen worden. De site wordt binnen enkel maanden helemaal vernieuwd en dan zullen er ook de zgn. traditionele luchtvaartmaatschappijen aan worden toegevoegd.

Londen special
Speciaal voor de regio Londen werd in juni 2005 een speciale website voor alle (low cost ) vluchten tussen (alle) Londen airports en de rest van Europa gelanceerd. Dat was voor met name de frequente zakenreiziger een hele uitkomst. Die zag langzamerhand bij al die verschillende opties voor Londen door de bomen echt het bos niet meer. Wegolo zoekt voor hem nu feilloos de beste optie, aldus Goffin.

Geavanceerd
Over het jongste Wegolo-product, de WK2006-site is men intussen een paar dagen na de start- al heel tevreden. Het geavanceerde zoeksysteem vindt alle beschikbare low cost vluchten naar en vanuit alle bestemmingen in Europa/UK en de WK stadions en bijbehorende steden in Duitsland. Daarbij is het mogelijk om, indien nodig of gewenst, twee verschillende maatschappijen te combineren voor je héén- en/of terugvlucht. Daarmee heb je altijd het beste prijs/vluchtschema voor die specifieke wedstrijd, belooft CEO Goffin.

Altijd beste match
De prijs- en vluchtinformatie actueel houden is voor ons erg belangrijk, zegt hij. Er zal door de low cost maatschappijen ongetwijfeld heel flexibel worden ingespeeld op het wisselende vraag en aanbod voor wat betreft de vluchten en de capaciteit op de diverse routes. Wij zullen er voor zorgen, dat we die informatie altijd up-to-date hebben.

Unieke techniek
PR Aviation in Soest, eigenaar van de low-costzoekers, heeft de unieke techniek achter' wegolo, Elsy Arres genaamd, intussen verder ontwikkeld. En deze wordt inmiddels ook gebruikt door bekende reisportals als OPODO.DE , OPODO.FR, Ebookers.de, AIDU.de en andere.

Kijk op:
http://WK2006.wegolo.com
http://WM2006.wegolo.com
http://worldcup2006.wegolo.com
http://WC2006.wegolo.com