Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District APELDOORN

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT APELDOORN

15 december 2005

Apeldoorn - Botsing fietsers

Een 12-jarige fietser uit Apeldoorn verleende op de kruising Badhuisweg en Vosselmanstraat geen voorrang aan een 46-jarige plaatsgenote, eveneens op de fiets. Het ongeval gebeurde op woensdag (14/12) rond 15.40 uur. De vrouw kwam te vallen, klaagde ondermeer over pijn aan haar knie. Haar fiets raakte beschadigd en werd gestald bij het politiebureau.

Apeldoorn - Diefstal auto

Bij een sportcomplex aan de Parelvissersstraat werd op woensdagavond (14/12) uit een kleedkamer een autosleutel gestolen en vervolgens de betreffende auto ontvreemd. Het betreft een paarse Renault Twingo, kenteken HS-JZ-02.

Apeldoorn - Zakkenrollen Een oudere inwoonster van Apeldoorn werd op woensdag (14/12) in een winkel aan de Linie het slachtoffer van een zakkenroller. In de winkel liep een man steeds achter haar cq kwam haar tegemoet. Eenmaal buiten ontdekte zij, dat de rits van haar jaszak was geopend en miste ze haar portemonnee waarin geld en een huissleutel. Signalement van de dader: plm. 25 jaar, 1.40-1.50 m lang, tenger postuur, wit/grijs (geverfd) kort haar. li.blauwe spijkerbroek en een grijs/beige poloshirt. Hij droeg geen jas.

Apeldoorn - Fietsster raakt gewond

Een 89-jarige fietsster uit Apeldoorn raakte woensdagmorgen (14/11) rond 11.45 uur gewond na een aanrijding. De vrouw fietste over de Hoenderloseweg en wilde bij de t-splitsing met de Ugchelseweg links afslaan. Hierbij kreeg ze geen voorrang van een 37-jarige automo-biliste uit Apeldoorn. De 89-jarige raakte gewond en werd met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Apeldoorn - Fietser gewond

Een 77-jarige fietser uit Apeldoorn raakte woensdagmiddag (14/11) gewond na een aanrijding. Het incident vond omstreeks 15.05 uur plaats op de Europaweg. De fietser stak vanaf de parallelweg de Europaweg over. Hierbij gaf hij geen voorrang aan een 21-jairge automobilist uit Apeldoorn. Deze probeerde een aanrijding nog te voorkomen door uit te wijken. Maar de fietser botste toch tegen de auto. De man had een hoofdwond en werd voor behandeling met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Anton de Ronde 055 - 548 60 52 ---- --