Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK

15 december 2005

Brummen - Fietser geraakt door aanhangwagen

Een 65-jarige fietser uit Brummen viel woensdagmiddag (14/12) rond 17.05 uur van zijn fiets, nadat hij geraakt was door een aanhangwagen. De fietser werd op de Cortenoeverseweg ingehaald door een auto met daar achter een aanhangwagen. Doordat er verkeer uit tegenovergestelde richting kwam, moest de bestuurder terug naar rechts. De Brummenaar kwam ten val, maar bleef ongedeerd. De automobilist, een 30-jarige Brummenaar, heeft niets gemerkt van de aanrijding en heeft zijn weg vervolgd. Door aanwijzingen van getuigen kon de politie hem opsporen en kunnen de betrokkenen de zaak samen afhandelen.

Teuge - Proces verbaal voor verbranden hooi

De politie heeft woensdagmiddag 914/12) proces verbaal opgemaakt tegen een 47-jarige inwoner uit Teuge. De man was in een weiland aan de Zanden hooi aan het verbranden. De brandweer moest er aan te pas komen om het vuur te blussen. Tegen de man werd proces verbaal opgemaakt.

Warnsveld - Met auto in de sloot

Een 40-jarige automobilist uit Brummen is vanmorgen (15/12) rond 08.20 uur met zijn auto in de sloot beland. De man reed over de Lage Lochemseweg vanaf Zutphen. Door onbekende oorzaak raakte hij in de berm en probeerde te corrigeren. Hierdoor botste hij tegen een boom en kwam uiteindelijk tot stilstand in een sloot. De auto raakte zwaar beschadigd. De man bleef ongedeerd.

Zutphen - Zakkenrollen

Een 44-jarige Zutphense heeft aangifte gedaan van diefstal van haar portemonnee. Dit moet vanmorgen (15/12) gebeurd zijn op de Zaadmarkt. De portemonnee, met daarin geld, een rijbewijs en diverse pasjes werd tussen 10.30 en 11.00 weggenomen uit haar jaszak.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting: Anton de Ronde 055 - 548 60 52

---- --