Ingezonden persbericht


Persbericht

15 december 2005

Patrick Callahan gaat SCC Exchange groot maken onder het MKB

~ DM-expert aangesteld om nieuwe zakelijke aanbieder van ICT-producten naar aanzienlijk marktaandeel te leiden ~

SCC Exchange heeft Patrick Callahan aangesteld als sales directeur. SCC Exchange is een nieuwe aanbieder van computer- en telecomproducten speciaal gericht op kleine en middelgrote ondernemingen. Het bedrijf is opgericht door de internationale ICT-dienstverlener SCC.

Patrick Callahan heeft jarenlange ervaring in de direct marketing. In het verleden was hij verantwoordelijk voor uitbreiding van de webshop van Misco. Daarvoor was hij werkzaam bij online detailhandel Micro Warehouse.

Met Callahan aan het hoofd van de verkooporganisatie, gaat SCC Exchange een serieuze gooi doen naar een groot aandeel in de MKB-markt. Callahan streeft ernaar de organisatie voor eind volgend jaar door te laten groeien tot circa 25 medewerkers.

"De doelstellingen zijn ambitieus, maar zeker haalbaar. We willen de markt veroveren en dan is een ambitieus, maar doortimmerd groeiplan een eerste vereiste", aldus Patrick Callahan, sales directeur van SCC Exchange. "Ik heb veel vertrouwen in het team en in de schat aan direct marketingervaring die het team bezit. Dat we de steun hebben van een groot aantal leveranciers en partners, en van SCC, één van de grootste resellers van Europa, biedt een verdere garantie voor succes."

"De Nederlandse markt telt veel spelers, maar SCC Exchange onderscheidt zich van de overige partijen door het midden- en kleinbedrijf precies te bieden wat zij nodig hebben - gebruiksgemak, een uitstekende, vlotte service en betrouwbaar advies", zei Rutger van Walbeek, marketing manager bij SCC. "Het grote voorbeeld is Engeland, waar SCC Exchange al een jaar geleden begonnen is. De enorme groei daar laat zien wat de mogelijkheden zijn van dit concept."

(278 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over SCC Exchange
SCC Exchange is een nieuwe aanbieder van computer- en telecomproducten speciaal gericht op kleine en middelgrote ondernemingen. SCC Exchange is opgericht door de internationale ICT-dienstverlener SCC.

SCC Exchange biedt organisaties tot 500 werkplekken een ruim aanbod aan ICT-producten van verschillende leveranciers. Het bedrijf maakt hierbij gebruik van een overzichtelijke catalogus, een webwinkel (http://www.sccex.nl/) en een gespecialiseerd telefonisch advies- en verkoopteam. Naast een scherpe prijsstelling, richt SCC Exchange zich dan ook op uitstekende, vlotte service en betrouwbaar advies.

Meer informatie over SCC Exchange kunt u vinden op de website: http://www.sccex.nl/.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Marieke van Zuien bij LEWIS PR. Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: Mariekev@lewispr.com

Voor verdere informatie over SCC kunt u contact opnemen met Rutger van Walbeek bij SCC. Tel: +31 (0)172 634 477
E-mail: rwalbeek@nl.scc.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com

Bij dit persbericht is fotografie beschikbaar. Neem hiervoor contact op met Marieke van Zuien van LEWIS PR (Tel: +31 (0)40 235 46 00; e-mail: mariekev@lewispr.com)