Digitale Gemeente Houten

Fractie CDA stelt schriftelijke vragen over noodwinkelvoorziening.

donderdag 15 december 2005 - Bron: CDA - Houten

Op 27 mei 2005 heeft het college in antwoord op vragen van Co Uijtewaal over de noodwinkelvoorziening voor bakker Van Schalkwijk onder meer geantwoord:
Thans wordt een afweging gemaakt over het verder uitbreiden van de tijdelijke winkelvoorzieningen in Houten-Zuid. Naar aanleiding hiervan zal de gemeente binnenkort contact opnemen met de heer Schalkwijk, eigenaar van bakkerij Bom.

Volgens de heer Van Schalkwijk is hem door of namens het college bij brief van 30 juni 2005 meegedeeld dat hij naar verwachting in de loop van augustus 2005 nadere informatie zou ontvangen. Wij begrepen dat de heer Van Schalkwijk nog steeds geen nadere informatie heeft ontvangen en dat de gemeente nadien evenmin contact met hem heeft opgenomen.

De CDA-fractie heeft recent herhaaldelijk aangedrongen op het bieden van mogelijkheden voor het uitbreiden van de noodwinkelvoorzieningen in Castellum. De fractie is van mening dat deze uitbreiding, gelet op de omvang van Houten-Zuid zo vlug mogelijk tot stand moet komen en verzoekt het college binnen een maand een duidelijk antwoord aan de heer Van Schalkwijk te geven.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).