Ingezonden persbericht


Huiselijkheid en muziek tijdens een drie gangen maaltijd:

Funda lanceert muziek CD voor tijdens het diner

AMSTERDAM, 15 december 2005 - Na het succes van de eerste muziek CD, 'Home coming', lanceert funda nu de opvolger 'Dinnertime' in de CD-reeks Fundamentally. Deze CD is speciaal gemaakt voor het woonmoment rondom en tijdens het avondeten. De muziek CD is een samenwerking tussen funda en EMI Music en is voor ¤ 14,99 te koop in alle Nederlandse platenzaken. De CD kan ook online besteld worden via www.fundarecords.nl. en een aantal andere online shops zoals bol.com.

De 18 tracks op de tweede editie in de serie Fundamentally sluiten qua timing en qua muziek perfect aan bij een diner: zo wordt er voorzichtig gestart met het voorgerecht, ontstaat er een climax tijdens het hoofdgerecht en eindigt de cd in een cooling down voor het dessert. Dinnertime bevat nummers van onder andere Bryan Ferry, Trijntje Oosterhuis, Shirly Bassey, Keri Noble en Delerium.

Funda wil met funda Records kleur en beleving geven aan haar merk. Algemeen directeur Marque Joosten: "Direct na de lancering van de eerste CD 'Homecoming' kregen we veel enthousiaste reacties. Inmiddels gebruiken een aantal van onze partners de CD's ook als relatiegeschenk."

In totaal zullen er vijf fundamentele woonmomenten op cd worden vastgelegd. Na 'Homecoming' en 'Dinnertime' zullen de komende jaren ook nog de titels 'Meet friends', 'Bedtime' en 'Waking up' geïntroduceerd worden voor het brede publiek.

Over Funda
Funda NV is een zelfstandige onderneming met als belangrijkste aandeelhouders de makelaarsorganisatie NVM en Koninklijke Wegener. Funda is actief in de woningmarkt (funda.nl, fundadesign.nl) en de markt voor bedrijfsonroerend goed (fundainbusiness.nl) en faciliteert bij de aankoop, verkoop en verhuur van vastgoed.