Gemeente Tiel


Veiligheidsenquête Tiel Oost

De gemeente Tiel wil een beeld krijgen van de veiligheid en het veiligheidsgevoel in Tiel Oost. Daarom verspreidt de gemeente huis-aan-huis in Tiel Oost een veiligheidsenquête en roept alle wijkbewoners van 12 jaar en ouder op om de enquête in te vullen en terug te sturen voor vrijdag 6 januari 2006.

Een gevoel van veiligheid is een belangrijk aspect van leefbaarheid. In de Tiel Oost Methode (TOM) werkt de gemeente samen met de bewoners aan de leefbaarheid en het gemeenschapsgevoel in de wijk. De gemeente wil daarom ook graag zicht krijgen op de veiligheid en het veiligheidsgevoel in de wijk.

Uitkomsten van de enquête
Uit de enquête komt een veiligheidsbeeld van Tiel Oost naar voren. De uitkomst biedt de mogelijkheid om de ontwikkeling in de wijk in de gaten te houden en deze te vergelijken met andere wijken. Daarnaast is het te gebruiken als aanknopingspunt voor projecten die naast of gekoppeld aan TOM-projecten uitgevoerd kunnen worden. De gemeente publiceert de uitkomst van de enquête op de gemeentelijke website en in Tiel Actueel, de gemeentepagina in De Zakengids.

Bekijk de veiligheidsenquête voor Tiel Oost.

stuur naar een bekende stuur naar een bekende Laatst bijgewerkt: 15 december 2005