Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District NW-Veluwe

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE

15 december 2005

Putten - Ermelo - Openingstijden politiebureaus

In tegenstelling tot wat in de politiewijzer staat vermeld, die recentelijk is verspreid, zijn de politiebureaus van Putten en Ermelo geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Tijdens deze openingstijden kunt u altijd binnen lopen voor vragen of eventuele meldingen. Om lange wachtentijden te voorkomen, zijn deze tijden niet bestemd om aangifte te doen. Maakt u daarvoor altijd eerst een afspraak op het politiebureau of via telefoonnummer 0900-8844. Buiten deze tijden is het politiebureau alleen geopend voor mensen met een afspraak.

Informatie over de politie bij u in de buurt is ook te vinden op www.politie.nl. Daar kunt u ook aangifte doen van de volgende feiten: diefstal van uw fiets, bromfiets of snorfiets, auto-inbraak of vernieling van bijvoorbeeld uw tuinhekje of brievenbus. Doe alleen aangifte via internet als u geen aanwijzingen heeft wie de dader is. Belt u in andere gevallen altijd de politie (0900-8844).

////////////////////////////////////////////////////EINDE BERICHT////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Anton de Ronde 055 - 548 60 52 ---- --