2e persbericht van donderdag 15 december 2005

Eindhoven 15-12-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Vrouw met vals paspoort aangehouden

Op het belastingkantoor aan de Karel de Grotelaan is donderdag om 13.35 uur een 24-jarige vrouw uit Tilburg aangehouden. Zij probeerde met een vals Frans paspoort een sofi-nummer te krijgen. Op het paspoort stonden andere persoonsgegevens dan ze werkelijk had. Haar nationaliteit is onbekend. Zij is voor onderzoek de cel in gegaan.

Eindhoven: Melding illegale collecte

De politie heeft donderdagmiddag enkele meldingen gekregen over een jongetje van ongeveer 10 jaar oud, dat een collecte houdt voor waterputten in Afrika. Het zou, volgens het jongetje, om een project gaan van basisschool de Kameleon in Gestel. Dit klopt niet, de school heeft geen project. De politie wil graag met het jongetje praten.

Helmond: Veertien bonnen bij verlichtingscontrole

Donderdagmorgen tussen 7.15 en 8.30 uur heeft de politie veertien bekeuringen uitgeschreven voor (brom)fietsers die geen goede verlichting hadden. De controles waren op de Overloop en de Deltaweg.

Oost, West, en Middelbeers: Quad weg bij inbraak

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een schuur achter een woning aan de Spreeuwelsedijk. De deur is opengebroken en uit de schuur is een quad weggenomen.

Hapert: Kruiwagen en aggregaat gestolen

Uit een onafgesloten stal aan de Ganzestraat zijn in de nacht van woensdag op donderdag een aggregaat en een kruiwagen weggenomen.

Bergeijk: Inbraak in oplegger

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een oplegger die op het Hof geparkeerd stond. De oplegger wordt gebruikt voor promotie-activiteiten. Van de oplegger is een ruit ingeslagen. Er zijn twee laptops en een geldkistje met ruim 800 euro weggenomen.