Ingezonden persbericht

Indreams D.sign: design voor kinderkamers

muurpapier, lichtkastjes, binnenhuisstickers en nog veel meer

LAREN NH, 20051210 -- Vanaf 15 december 2005 introduceert indreams d.sign haar collectie kinderkamer meubels en accessoires. Door de combinatie van fotografie, compositie en ontwerp ontstaan waanzinnig gekke objecten zoals 'lichtkastjes' en 'muurpapier'!


Mirjam leslie-Pringle en Nanda Carstens hebben de handen maar weer eens tesamen uit de mouwen gestoken en hebben een serie heel aparte kindermeubels ontworpen.
Al veel langer zijn ze bezig geweest met fotografie en ontwerp zoals bijvoorbeeld hun kinderboek 'De kleine bende en de tocht door de tovertuin' (voor mo'media) en de talloze ontwerpen in opdracht onder de naam Kids On Canvas. (www.kidsoncanvas.nl)
Nu combineren ze al deze aspecten en het reslutaat mag er dan ook ruimschoots zijn. Ooit gehoord van 'lichtkastje' ,'buitengewone lampenkappen' 'kinderlichtbedjes', of 'muurpapier'?
De fotografische ontwerpen zijn terug te vinden op dekbedhoesjes, lampenkappen, woonkussens, kastjes met daarin prints en lampjes verwerkt, kinderbedden, behang etc.
Alles valt eindeloos te combineren en de mogelijkheden die de dames uit Laren weer bieden zijn zeker fris en vernieuwend.
Op 15 december presenteren ze hun eerste lijn in Brasserie Stijl in Laren, nh. (tegenover Singer museum) Vanaf 10:30 tot 16:30 is 'Shoppen in Stijl' toegankelijk voor iedereen die het leuk vindt weer eens op een andere manier te shoppen! Er zullen nog 4 andere bedrijfjes zijn zoals Regazze Due, Fresh! home collections, Bad & tafel en Colour & Beads. Voor deze gelegenheid biedt de Brasserie dan ook een speciaal lunchdiner.



Indreams d.sign