CDA
14-12-05
Koninkrijksministers nemen speciale uitgave CDV in ontvangst Morgen - 15 december en Koninkrijksdag - verschijnt een speciale boekdikke uitgave van Christen Democratische Verkenningen. Het is gewijd aan de relaties in het Koninkrijk en is getiteld 'Antillen/Aruba: uit de gunst'.

Deze uitgave zal in ontvangst worden genomen door een verantwoordelijke minister uit ieder van de Koninkrijkslanden: Aruba, Antillen en Nederland.

De ministers Alexander Pechtold (Minister voor Bestuurlijke Vernieuwing en Koninkrijksrelaties), Paul Comenencia (Gevolmachtigde minister van de Nederlandse Antillen) en Walfrido Croes (Gevolmachtigde Minister van Aruba) zullen de uitgave krijgen aangeboden. Het winternummer van CDV is geheel gewijd aan resultaten van het dóórdenken over de toekomst van Aruba en de Antillen.

De bundel bevat onder meer bijdragen van Ernst Hirsch Ballin, Peter Verton, Lammert de Jong, Gert Oostindie, Arjen van Rijn en Aart G. Broek, die ook als gastredacteur van het nummer optreedt. Het nummer bevat naast interviews met Alexander Pechtold en Pieter Van Vollenhoven ook gesprekken met onder meer de CDA-woordvoerders Antillen Wim van Fessem (Tweede Kamer) en Wolter Lemstra (Eerste kamer).

De presentatie vindt plaats tussen 18.30 en 19.00 uur bij:15 december 2005
Boekhandel Vos en Van der Leer,
Voorstraat 258 A,
3311 ET Dordrecht

Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid een persexemplaar te verkrijgen en start ook de verkoop van de uitgave.

Aart G. Broek (kernredactie), Antillen/Aruba: uit de gunst Winternummer 2005 Christen Democratische Verkenningen. 188 blz. Vanaf heden kunt u een recensie exemplaar van de bundel aanvragen bij m.flink@uitgeverijboom.nl
« terug