Politie Zeeland


---


O-7533-2005 Eenzijdig ongeval Kapelle
Op de Kapelseweg in Kloetinge vond woensdagavond om 23.00 uur een ongeval plaats.
Een 18-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal verloor in een bocht door onbekende oorzaak de macht over het stuur en botste tegen een aldaar liggende verkeersbaco. Het linkervoorwiel van zijn auto is afgebroken.
De bestuurder raakte niet gewond.

W-7534-2005 Rijden onder invloed
Op de Badhuisstraat in Vlissingen is afgelopen nacht een 40-jarige automobilist uit die plaats aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 3 uur en een porces verbaal.

O-7535-2005 Diefstal uit woning
Uit een woning aan de Kooijmansweg in Renesse zijn woensdagmiddag 2 t.v.'s, geluidsapparatuur, een computer en een onbekend geldbedrag weggenomen.
De toegang is geforceerd.

W-7536-2005 Frontaal op tractor
In de Bachlaan in Vlissingen vond woensdagavond rond 19.00 uur een aanrijding plaats tussen een tractorbestuurder en een automobilist.
Een 79-jarige inwoner uit de gemeente Veere was met zijn tractor, met daarachter een grondschuif, het wegdek aan het schoonmaken vanwege het slik. Hierdoor reed hij aan de linkerzijde van de weg achteruit. Op dezelfde rijbaan naderde een 32-jarige automobilist uit Vlissingen.
Deze wilde nog remmen maar gleed op het gladde wegdek door en botste frontaal op de tractor.
Er was enkel blikschade.

Z-7537-2005 Ongeval Philippine
Op de kruising Isabelleweg / Driesprongweg in Philippine zijn woensdagavond omstreeks 19.15 uur twee auto's op elkaar gebotst.
Een 29-jarige automobiliste uit de gemeente Sluis verleende op dit kruispunt geen voorrang aan een 48-jarige automobiliste uit diezelfde gemeente.
Beide bestuursters, alsmede een 6 maanden oude baby, zijn naar het ziekenhuis vervoerd.
De 48-jarige vrouw mocht na behandeling naar huis. De 29-jarige vrouw en de baby moesten ter observatie in het ziekenhuis blijven.
Beide auto's zijn vermoedelijk total loss.

O-7538-2005 In de sloot
Op de Dierikweg in Oudelande is woensdagavond omstreeks 19.50 uur een auto in de sloot terechtgekomen.
Een 28-jarige automobiliste uit de gemeente Reimerswaal raakte van de weg af en kwam in de sloot terecht.
Ze raakte niet gewond.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland