Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

BakBone benoemt Herman Doorn tot Country Manager voor Beneluxregio

Amsterdam, 15 december 2005 BakBone Software, leverancier van databeschermingsoplossingen, heeft Herman Doorn benoemd tot Country Manager voor de Beneluxregio. In deze functie is Doorn verantwoordelijk voor alle activiteiten van BakBone in Nederland, België en Luxemburg.

Met de benoeming van Doorn heeft BakBone tevens een nieuwe Europese structuur ingesteld, waarmee er nu directe lijnen liggen naar het hoofdkantoor van BakBone in Engeland. Dat leidt tot snellere beslissingen en meer flexibiliteit van onze activiteiten in de Benelux , zegt Doorn.

BakBone blijft volledig via het indirecte kanaal werken. Wij combineren de lokale markt- en klantkennis van onze partners met onze geavanceerde oplossingen. Zo spelen we optimaal in op de toenemende vraag naar krachtige databeschermingsoplossingen , aldus Doorn.

Herman Doorn heeft ruime ervaring in de storage-markt. Hij werkte eerder al als Channel Manager voor BakBone en was ook Channel Manager bij CommVault Systems. Daarvóór werkte hij als Sales Consultant en in verschillende managementfuncties bij bedrijven als Tandem, Stratus, FullTime Software en Legato.

BakBone Software

BakBone is een vooraanstaand leverancier van databeschermingsoplossingen en ontwikkelt en distribueert software voor backup, restore en disaster recovery voor omgevingen met netwerk-storage en open systemen. Het bedrijf levert schaalbare oplossingen die inspelen op de complexe eisen van grote ondernemingen en mkb-organisaties. BakBone is in 2000 opgericht en distribueert zijn producten via een select gezelschap van wereldwijde OEM-partners, resellers en solution providers.