Ingezonden persbericht


Totaalservice in mobiliteit
Kamsteeg Bedrijfsauto's opent nieuw pand

Het nieuwe pand van Kamsteeg Bedrijfswagencentrum, gebouwd door Bouwbureau Oosterlee B.V., aan de Curieweg 5, is een feit. Op 22 september werd het pand op feestelijke wijze geopend door de heer Willem Trip, directeur Volkswagen Bedrijfswagens van importeur Pon (Pon's Automobielhandel) uit Leusden. De heer Tripp overhandigde symbolisch een schilderij met thema 'De wereld van Kamsteeg Bedrijfswagens' aan de heer Steinmetz, directeur van Kamsteeg Auto Groep. Vervolgens werd via een dynamische film de bouw van het pand, vanaf hoe het voorheen was, het slaan van de 1e paal, tot aan het nieuw te openen pand aan toe, getoond. Tot slot werd het team van Volkwagens Bedrijfswagens voorgesteld. En met een groot welkom was daarmee het pand geopend.

Kamsteeg Bedrijfswagens was gevestigd in Leiderdorp. Om het begrip 'totaalservice in mobiliteit' een nog grotere dimensie te geven, had het bedrijf extra ruimte nodig voor de bedrijfswagen activiteiten. Na een lange aanloopperiode was het slaan van de eerste paal, op 26 mei jongstleden, één van de hoogtepunten dit jaar. En nu, nog geen vier maanden later, is het pand opgeleverd en geheel ingericht om zo goed mogelijk aan de wensen van de bedrijfswagenklanten tegemoet te komen. "We zijn hiermee in korte tijd weer een stuk dichterbij de 'service op maat' die wij onze klanten garanderen.", zei de heer Steinmetz. "Nu is het bedrijfswagenpand in Alphen open, maar op 15 december volgt ook de opening van het nieuwe, nog grotere bedrijfswagenpand in Noordwijk. Daarna wordt het pand in Leiderdorp omgebouwd tot ombouwcentrum om daar met zorgvuldigheid alle wensen voor inbouw c.q. ombouw te verzorgen."

Service op maat
De nieuwe vestiging van Kamsteeg Bedrijfswagens in Alphen aan den Rijn is gerealiseerd voor met name de klanten in de Rijnstreek. Het pand beschikt niet alleen over een showroom en een eigen serviceaanname, maar ook over een werkplaats die volledig op bedrijfswagens is toegespitst. Want bedrijfswagenklanten vragen door de specifieke wensen niet alleen om kennis en kunde, maar ook om snelheid en flexibiliteit om de inzet te garanderen. Willem Tripp: "Alle Volkwagen Bedrijfswagens zijn een geweldig product. Ze voldoen aan de eisen van de gebruikers. Kamsteeg Bedrijfsauto's levert daarbij maatwerk en spelen in op de markt. Dat zien wij graag bij onze dealers. Steinmetz gelooft in deze manier van werken en bewijst het ook. Kamsteeg breidt met de opening van dit nieuwe Bedrijfswagenpand succesvol uit. Wij zijn ervan overtuigd dat Kamsteeg een goede toekomst tegemoet gaat." Kamsteeg Bedrijfswagens werkt met gescheiden specialismen, maar er wordt veel waarde gehecht aan synergie. Want dat haalt overbodige en tijdrovende stappen in de processen weg en zorgt ervoor dat de dienstverlening zeer toegankelijk, flexibel en snel is. Klanten moeten in principe met één telefoontje alle aspecten rond de mobiliteit van hun bedrijf kunnen stroomlijnen.

Duin- en Bollenstreek
De hoofdvestiging van Kamsteeg Bedrijfswagens wordt 15 december geopend in Noordwijk (langs de N206). Daarna wordt het pand in Leiderdorp omgebouwd tot ombouwcentrum. Tot die tijd kunnen bedrijfswagenklanten uit de Duin- en Bollenstreek nog gewoon in Leiderdorp terecht. Noot voor de redactie,