Ingezonden persbericht


Professionals in Volkswagen Personen- en Bedrijfswagens

Kamsteeg opent nieuwe 'totaalvestiging' in Noordwijk

Kamsteeg Auto Groep opent op 15 december haar nieuwe 'totaalvestiging' aan de Hooge Krocht 109-111 in Noordwijk. Maar voordat Kamsteeg haar cliënten en andere geïnteresseerden kan ontvangen, moeten de deuren uiteraard geopend worden. Niemand minder dan Johan Keizer, de monteur die al 32 jaar in dienst is bij Kamsteeg, en Dirk Kuyt, topvoetballer die Nederland op de wereldkaart heeft gezet, gaan dit op 14 december om 18.30 uur op feestelijke en knallende wijze doen.

Met de opening van het nieuwe pand in Noordwijk zijn de ingrijpende uitbreidingen en verhuizingen van de Kamsteeg Auto Groep voltooid. Eerder dit jaar betrok Kamsteeg Auto Groep een pand in Lisse, werd het nieuwe Bedrijfswagencentrum in Alphen aan den Rijn geopend en nu is het Auto Plaza en Bedrijfswagencentrum in Noordwijk een feit. Kamsteeg Auto Plaza is nu dé Volkswagen- en Audi specialist voor de gehele Bollenstreek. Met de opening van het nieuwe pand in Noordwijk, stoppen de activiteiten van Kamsteeg Auto Plaza in Katwijk. De bedrijfswagenactiviteiten die in Leiderdorp plaatsvonden, verhuizen eveneens voor een groot gedeelte naar Noordwijk. Nieuw is ook het Kamsteeg Ombouwcentrum in Leiderdorp in de voormalige vestiging van Kamsteeg Bedrijfswagens. In zeer korte tijd, zijn veel huisvestingsfaciliteiten gecreëerd om de klanten optimaal op hun wenken te bedienen.

Spectaculaire acties
Vestigingsmanager Janco van der Heiden kan niet wachten om te beginnen: "Op 15, 16 en 17 december zijn er spectaculaire openingsdagen met acties voor zowel personen- als bedrijfswagens en vanaf 1 januari gaan we vol gas vooruit!" Vanaf 15 december is de nieuwe vestiging in kerstsfeer gehuld en is het feest, met perfecte catering, volop vermaak en vertier voor jong en oud, uiteraard met leuke verrassingen. Niet alles is nieuw aan de vestiging in Noordwijk en dat is maar goed ook. Want de best mogelijke service en het laagdrempelige klantcontact worden uiteraard gehandhaafd. Gerard Koudijs, medewerker van Kamsteeg Auto Plaza Noordwijk: "Geen zorgen, de vertrouwde gezichten in de verkoop, de werkplaats en aan de receptie zullen blijven." En Frans de Groot, verkoopadviseur bedrijfswagens: "Eindelijk kunnen we onze klanten in een showroom ontvangen, waar we onze producten optimaal kunnen tonen." Ook de monteurs, die met chirurgische precisie het kloppende hart van autoŽs bewaken, zijn te spreken over hun nieuwe werkplek. Zij hebben meegedacht over de inrichting van de werkplaats en dat zal zich zeker terugbetalen.

Gewoon doén
Heiko Breillman, verantwoordelijk voor de dealerbedrijven binnen de Kamsteeg Auto Groep, is net zo enthousiast als de medewerkers. "Noordwijk als totaalvestiging past uitstekend in de huidige ontwikkelingen. We nemen namelijk een trend waar in de richting van Žafter salesŽ en wij zijn ervan overtuigd dat we daar veel kunnen winnen. Merken- en dealertrouw, loyaliteitsprogrammaŽs, al die zaken worden steeds belangrijker. Daarmee ook de relatie met de klant die zich ontwikkelt tot een soort partnerschap die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen." Van der Heiden vult daarbij aan: "We moeten niet alleen roépen dat we uitblinken in service, kwaliteit, flexibiliteit, klantgerichtheid en persoonlijke betrokkenheid. We moeten het gewoon doen als team! "