Ingezonden persbericht


Persbericht

Opbrengst domeinnaamveiling naar computerproject Emma Kinderziekenhuis.

Te koop: fijnefeestdageneneengelukkignieuwjaar.nl

~ ilse media stelt URL beschikbaar voor Emma Kinderziekenhuis ~

Amsterdam, 15 december 2005 - Vanaf vandaag is het mogelijk om te bieden op de URL fijnefeestdageneneengelukkignieuwjaar.nl. Eigenaar van de domeinnaam, internetuitgever ilse media bv, stelt de URL beschikbaar aan de hoogste bieder. De opbrengst van de veiling gaat naar een computerproject van het Emma Kinderziekenhuis.

In plaats van uitgebreide kerstkado's en grote kerstpakketten verblijdt ilse media dit jaar haar relaties met een mooie kerstkaart en de kans om het Emma Kinderziekenhuis te steunen. Het ziekenhuis wil graag meer computers aanschaffen om het verblijf voor kinderen aangenamer te maken. Daarvoor is veel geld nodig waaraan ilse media graag een steentje bijdraagt.

"De kado's met kerst worden steeds groter, terwijl het eigenlijk een tijd van bezinning is", vertelt Lianne van der Kruk, marketing manager bij ilse media. "Zeker met de feestdagen is het niet leuk om in het ziekenhuis te liggen en al helemaal niet als je kind bent. We willen samen met onze relaties eraan bijdragen dat er meer computers in het Emma Kinderziekenhuis beschikbaar zijn voor de patiëntjes."

Iedereen kan bieden op de URL tot en met 31 december. Dan wordt ook het uiteindelijk geboden bedrag en de nieuwe eigenaar van de URL op de site bekend gemaakt.

(212 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over ilse media groep
ilse media is actief sinds 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste internetuitgever van Nederland. Met een rijk portfolio van websites, waaronder ilse.nl, Startpagina.nl, NU.nl en Web-log.nl bereikt ilse media 68 procent van alle internetters van 13 jaar en ouder in Nederland. De jeugd- en jongerenwebsites Kaboem.nl en Cu2.nl zijn onderdeel van ilse media dochter newrulez. Daarnaast exploiteert ilse media de mannen- en entertainment titels van Sanoma Men's Magazines (SMM) en TVGids.nl, een website van Programmabladen AKN. Samen genereren ilse media, newrulez, TVGids.nl en de SMM-titels per maand meer dan een half miljard pageviews op het internet. ilse media is een onderdeel van Sanoma Uitgevers, uitgever van 62 magazines in Nederland. Voor meer informatie over de ilse media groep kunt u terecht op www.ilsemedia.nl