PERSBERICHT - 2005-12-15

Malta nieuwe klant TMC voor de Benelux

De Malta Tourism Authority heeft TMC (Travel Marketing Company) aangesteld als representatiekantoor voor de Benelux. TMC zal als full service tourist office door middel van PR, sales en marketing Malta onder de aandacht van travel trade en de consument gaan brengen,

Doelstelling is het imago van de eilandengroep te versterken en uit te bouwen en het aantal bezoekers te vergroten. Malta staat bekend als een diverse vakantiebestemming met een enorm cultureel erfgoed en zeer gastvrije bevolking.

Toeristisch Malta
De mediterrane archipel Malta bestaat uit de 3 eilanden Malta, Gozo en Comino en wordt ook wel beschreven als een groot openlucht museum (o.a. de stad Valletta staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO) Naast 8000 jaar geschiedenis en cultuur, hebben de eilanden nog veel meer te bieden op toeristisch gebied; winterzon, actie & avontuur, duiken, zeilen, wandelen, wellness, religieuze reizen, cruises, honeymoon... De enorme diversiteit, gastvrijheid en de professionaliteit van de toeristenindustrie maken Malta tevens een uitermate geschikte bestemming voor MICE travel.

Over TMC
TMC is een marketing-, communicatie- en representatiebureau, gespecialiseerd in de toeristische branche (business to business en business to consumer) en gevestigd in hartje Amsterdam. Het bureau, in 1995 opgericht door Susan van Egmond, heeft door de jaren heen een enorme ervaring opgedaan en een groot internationaal netwerk opgebouwd in de toeristische sector en de mediawereld. TMC-kernwoorden zijn: merkgericht denken, creatief, professioneel, betrokken, nuchter en hands-on mentaliteit.

Meer informatie Malta: www.malta.nl
Meer informatie TMC: www.travelmc.com

Noot voor de redactie (