Groningen Airport Eelde


06-10-2005
Kerstconcerten op Groningen Airport Eelde

Aviation Eventsgroup organiseert in December 3 kerstconcerten die plaats zullen vinden in de terminal van Groningen Airport Eelde. De concerten vinden plaats op vrijdag 16 december om 19:30 en op zaterdag 17 december om 15:00 en 19:30.

De beide avondconcerten worden verzorgd door Sjoukje Kooistra, violist Sergei Arseniev, Martin Grudaj en Elena Milanova Er worden bekende liederen en aria's ten gehore gebracht van Puccini, Verdi en Mozart. De vioolwerken zijn van Kreisle en Tschaikovsky. De cellostukken zijn van Faure en Beethoven. Voor het pianotrio tekent Mendelsohn.

Kinderconcert
Het zaterdagmiddagconcert is speciaal gericht op kinderen. deze middag zullen Sjoukje Kooistra, violist Sergei Kooistra, violiste Veselina Manikova, cellist Martin Grudaj, pianiste Elena Malinova en verteller Gijs van Rijn. Speciale gast is de bekende 16-jarige pianiste Raqel Moddejonge uit Eelde! Het kerstverhaal wordt omlijst door werken van Kreisler en Mendelsohn. Ook staan er bekende Nederlandstalige liederen op het programma.

Entree en boekingen
De toegangsprijs is â¬12,50 pp. U kunt vooraf geld over te boeken op rekeningnummer 1033.88.737 tnv TPC te Harderwijk. Vermeld bij de boeking de concertcode (zie beneden), uw telefoon of e-mailadres. Na betaling ontvangt u van Aviation Eventgroup per telefoon of e-mail een reserveringsnummer. Leden van Stichting Vrienden Airport Eelde ontangen â¬1,00 korting pp. Voor vragen of meer informatie kunt u een e-mail sturen naar aviationevent@cs.com. Vanaf 20 november kunt u ook terecht op www.aviationeventgroup.nl.