Gemeente Brielle


Actueel - Persberichten

Allerhande 2005

Van 16 december 2005 tot en met 25 januari 2006 organiseert de gemeente Brielle de expositie Allerhande 2005 in de Stadsgalerie Brielle.

Zoals gebruikelijk staat deze expositie open voor iedereen die wil exposeren. Ruimtelijk- of vlak werk, gedichten of foto's, in principe is bijna elke vorm mogelijk.
Allerhande heeft vaak een thema. Dit jaar willen wij dat niet al te nadrukkelijk opleggen om iedereen in de gelegenheid te stellen om te kunnen deelnemen. Wel spreken wij een voorkeur uit voor werken die een relatie hebben met podiumkunsten in zijn algemeenheid. U kunt daarbij denken aan een schilderij van een trompetist of een beeld van een danseres, een foto van het publiek of uw beleving in gedichtvorm van een toneelstuk.
U kunt aan deze expositie deelnemen als u voldoet aan de voorwaarden die gesteld worden. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de beschikbare ruimte kan elke deelne mer 1 of meerdere werken presenteren. De inschrijvingsbijdrage bedraagt 5,00 per exposant. Deze bijdrage moet u betalen bij inlevering van uw werk. Als u wilt deelnemen aan de expositie Allerhande 2005 dan dient u het inschrijfformulier in te vullen en in te leveren. Inschrijven kan tot en met 4 november 2005.