Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Opkomst nieuwe sterren in ClubBazart

Op vrijdag 16 december spelen maar liefst 17 verschillende bands in ClubBazart. Deze bands hebben, naast flinke last van de zenuwen, maar één ding gemeen: ze zijn gevormd en begeleid door Ready 2 Play.

Ready 2 Play (R2P) is de grootste bandcoaching organisatie in Den Haag. Als jonge muzikant, of muzikant in de dop, kun je bij R2P goed terecht. R2P stelt uit alle kandidaten bands samen op basis van interesse en spelniveau. Onder begeleiding van professionele muzikanten werken deze bands in tien sessies gericht aan hun vaardigheden.

Op vrijdag 16 december spelen 17 bands uit de R2P stal een korte set. Het belooft een gevarieerde avond vol verassingen te worden. Van funk naar metal, van punk naar hip hop, van emo naar reggae; alles komt voorbij. Natuurlijk schuilt niet in iedere band de nieuwe Di-rect, maar het publiek is op R2P avonden nog wel eens verbaasd over het veelbelovende niveau. Tel daarbij op het enthousiasme en de gretigheid van de nieuwe lichting Haagse muzikanten en de avond is compleet.

Vrijdag 16 december, 19:30 en dat alles voor nop. Genieten en aanmoedigen maar!

------einde persbericht------

Voor meer info: http://www.r2p.nl

Dit bericht is verzonden door ClubBazart
Loosduinsekade 725
T: 070 323 96 52
E: publiciteit@bazart.nl
W: http://www.bazart.nl