Gemeente Heerlen

Heropening Gemeentelijk Informatiecentrum

Op vrijdag 16 december 2005 om 13.15 uur heropent wethouder Hol het Gemeentelijk Informatiecentrum. Voor de heropening zijn vaste klanten en contacten van het informatiecentrum uitgenodigd. Daarnaast is er vanaf maandag 19 december voor de eerste 100 bezoekers een kleine, maar bruikbare attentie.

Om de dienstverlening te verbeteren en laagdrempeliger te maken heeft het informatiecentrum in november een nieuwe inrichting gekregen. Bovendien is de informatiebalie van de afdeling Burgerzaken met het informatiecentrum samengevoegd. Voor de bezoekers van het stadhuis is nu op één duidelijke plek nagenoeg alle informatie van de gemeente Heerlen te vinden. Met de nieuwe inrichting en de samenvoeging van de balies wordt een eerste aanzet gemaakt om te komen tot een verbetering van de dienstverlening naar de burger vanuit de gemeente Heerlen.

Noot voor de pers: U bent van harte welkom de heropening op vrijdag 16 december om 13.15 uur bij te wonen. Het Gemeentelijk Informatiecentrum is gehuisvest in de hal van het Stadhuis, ingang Geleenstraat.

HEERLEN, 13 december 2005
Concernstaf Communicatie
Francine Pelzers
(045) 56 04 070
persvoorlichting@heerlen.nl

-----------------------
p e r s

---- --