Llink


De Milieuridders

Mail de redactie

Programma pagina

uitzending(en)

vr 16 december 2005 van 20:25 uur tot 20:55 uur op NED3

deze aflevering

Muntz en Van de Wint bestrijden dierenleed en ander ecovandalisme vanuit de studio. Georgina Verbaan is deze week even vrij, maar Anna vult dit enorme hiaat op professionele wijze op.

Na een rommelige start, waarbij de Broertjes en een soort dwerg eerst verwijderd moesten worden, keert de serene rust terug in de studio en rijden de Milieuridders mee met een dierenambulance. De chauffeurs moeten binnenkort een peperduur examen afleggen, en die financiële middelen ontbreken.

Stichting 'Poor Animal' herbergt kansloze zwerfhondjes uit Oost-Europa, maar er zijn twijfels ontstaan over de gang van zaken bij deze organisatie.
Anna is naar de winterbeurs geweest en heeft door Greenpeace al haar cosmetica laten checken. Er bleef niet veel over, want het merendeel bleek schadelijke stoffen te bevatten.
Bomen kappen is een soort jongensdroom, nu zijn er speciale cursussen voor. Hoera!
En de Milieuridders achtervolgen een hardnekkig gerucht over de infiltratie door de maïswortelkever in onze Nederlandse gewassen. Zou er sprake zijn van boze opzet door de Amerikaanse voedselbedrijven?